Ovo se čekalo - Antić ima kratku i jasnu poruku!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.05.2017.
23:22
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kapiten novosadske Vojvodine Nikola Antić progovorio je o dešavanjima na derbi susretu sa Zvezdom. Evo šta kaže o crvenom kartonu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri novosadske Vojvodine poraženi su u derbi susretu 3. kola plej-ofa domaćeg prvenstva od Crvene zvezde, a utisak je da se na "Karađorđu" i dalje ne mire sa onim što se desilo na "Marakani".

Marko Vukasović je u ponedeljak govorio o tome kako nije bilo penala koji je dosudio Srđan Obradović, a konačno je progovorio i kapiten Vojvodine Nikola Antić.

Momak koji je zaradio direktan crveni karton jer je, navodno, vređao glavnog arbitra, tvrdi da ne želi da se brani i bilo šta objašnjava jer ništa nije ni uradio.

"Ne mogu da komentarišem ništa, niti imam potrebnu da dajem bilo kakve izjave tim povodom. Zašto da se branim, jer ništa nisam uradio" rekao je Nikola Antić za "Novosti".

Povodom dešavanja na utakmici Crvena zvezda - Vojvodina oglasio se i predsednik Nadzornog odbora novosadskog superligaša Dragoslav Vuković.

"Neka Sudijska organizacija objasni šta se desilo. Svi ostali su sve videli. Ako je to njihov kadar, sudija za derbi, za Superligu, šta mi da komentarišemo osim da se pitamo u čemu je suština njihovog postojanja. Neka nas kazne, ako ima elemenata, ali takve stvari se ne sviraju ni u 'beton ligi'" poručio je Vuković.

Večeras je ponovo bilo reči o suđenju na utakmici Crvena zvezda - Vojvodina, a o tome ste više mogli da čitate u vesti koja se nalazi u prilogu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 03.05.2017
13:57

pre 13 satinSamo o jednoj stvari razmislite, da li je normalno da neko kaze da je dokaz za psovku to sto igrac nije protestovao zbog crvenog kartona?nČeka kontrolu

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 03.05.2017
12:25

Vidi se koliko se bunio i on i njegovi saigraci. Da si nevin, a nisi, imao bi razloga da se branis.

avatar
Диковић Драган
Wednesday, 03.05.2017
09:03

Ko je ovaj trener Vokvodine da komentariše beton ligu? U beton ligi i sa slomljenom nogom igras ako treba penal se ne svira zbog eventualnog mogućeg upada navijaca, tu se ne svadba i ne psuje inače nema piva posle rekle!

avatar
ПФК1945
Wednesday, 03.05.2017
00:50

Zbog ovoga dobijas kaznu neigranja do kraja sezone.

avatar
Wednesday, 03.05.2017
00:18

Samo o jednoj stvari razmislite, da li je normalno da neko kaze da je dokaz za psovku to sto igrac nije protestovao zbog crvenog kartona?

avatar
Tuesday, 02.05.2017
23:39

Ne može da bude poštena i regularna liga dok su u Sudijskoj organizaciji bivše sudije koje su godinama donosile pobede zvezdi i poraze njenim protivnicima između ostalog rešili mnogobrojne Večite derbije i titule. Uz sve to glavnokomandujući Mrakić je bio član UO Crvene zvezde i javno priznao da je pomagao zvezdi namerno i namerno oštetio protivničke timove kako bi zvezda pobeđivala. Tako ostrašćena Sudijska organizacija izmišlja razloge da opravda sudijske greške koje su sada već svima jasno namerne kao npr. izjava da se vidi po Mihajlovićevom licu da je tražio kontakt sa Petkovićem ili da Antić nije smeo da protrči pored Frimponga. To ni deca u vrtiću ne bi -progutala-. Smena svih u Sudijskoj organizaciji do jednog pa onda da onda da vidimo ko je zaista najbolji. Nadam se da će se svi složiti oko smena u Sudijskoj organizaciji jer se svi žale na suđenje, ne vidim onda ko podržava rad te Sudijske organizacije?

avatar
Rhaegar
Tuesday, 02.05.2017
23:59

Kradi, otimaj, dominiraj!

avatar
indija durot
Tuesday, 02.05.2017
23:59

Ljubi te cika leTo.