Ovo što se njemu dešava u Partizanu, nigde više nije doživeo!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.09.2016.
23:37
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

A toliko je želeo da obuče crno-beli dres, godinama unazad, dok je igrao u inostranstvu...

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nikola Đurđić... Iz nedelje u nedelju, iz kola u kolo maltene ista priča od početka sezone i isto pitanje -  kad će taj gol u Partizanovom dresu?

Iskusni napadač u izjavi ''Novostima'' priznaje da mu je postalo veoma teško i da govori na tu temu, pa možemo samo da zamislimo kako se oseća posla svake utakmice, svestan da iznova i iznova ne ostvaruje ono zbog čega je doveden, izuzimajući par asistencija u prethodnih nekoliko mečeva.

''Dokle god su dobri rezultati, moj golgeterski post se i ne primećuje toliko, ali kod mene je prisutna velika praznina. Mislim da je suvišno da kao napadač govorim da li mi nedostaju golovi'', ističe Đurđić.

On dalje otkriva da je ova situacija u kojoj se našao od starta nove sezone za njega potpuna novost, jer nikada nešto slično u karijeri nije doživeo!

''I ja sam mnogo očekivao, pa eto, nikada mi se u karijeri nije desilo da ne dam gol na više od tri uzastopna meča, bez obzira na klub u kojem sam igrao!

Tu moju, da je tako nazovem muku, pojačava činjenica da mi se sve to dešava u Partizanu, klubu čiji sam i igrač i navijač'', priznaje Đurđić.

Napadač crno-belih ističe da ni trener Marko Nikolić, koji mu je u prethodnim mečevima dao značajnu minutažu, nema objašnjenje za Đurđićev golgeterski post.

Tvrdi da je situacije poput one iz meča sa Metalcem ranije rešavao ''kao od šale'', ali da sada ni te stopostotne prilike ne koristi. Ipak, optimizam ga ne napušta.

''Verujem da će se serija pobeda Partizana nastaviti, a ko zna, možda počne i moja serija golova'', istakao je Đurđić, koji je takođe demantovao i spekulacije da je u finišu prelaznog roka želeo da napusti Partizan, poput Miroslava Radovića.

''Ne znam kako se takve priče pojave, a da me niko ništa nije pitao. Nisam bio ni blizu odlaska'', kategoričan je Đurđić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SrdjanMaksa
Sunday, 02.10.2016
22:33

Kada napadac, u najvaznijem trenutku za klub, trazi loptom saigraca u boljoj poziciji - bez obzira na golgeterski post i silnu zelju da se dokaze - za mene dovoljno da mu odam priznanje.

avatar
Igorinjo
Friday, 30.09.2016
13:15

Samo napred majstore, golovi će doći. Bitno je da daješ 100% na terenu i puno značiš timu.

avatar
Povratak kralja 4 2
Friday, 30.09.2016
10:27

Golovi će doći kad uđe u formu, zalaganje i želja su mu na 100% ali trenutno ne igra ni 30% koliko može.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 30.09.2016
13:59

Biće od njega igrač

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 30.09.2016
07:50

Nesto bas ne verujem u taj podatak za tri meca, a nisam siguran ni da nisi hteo da odes iako bih voleo da je to tacno, naravno...

avatar
Anderton
Friday, 30.09.2016
00:59

Nije to prvi put, setimo se da Milosavljević u Partizanu nije mogao da se sastavi sa loptom, posle nas je igrajući za AEL ili Apoel, ne sećam se u crno zavio. Ili recimo Barkos kod komšija, pa i Tričkovski.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 30.09.2016
12:01
avatar
Budimo.ljudi
Friday, 30.09.2016
12:58

MiRosavljević. Bio ok igrač, dobrog si se primera setio, ali po meni Đurđić dosta doprinosi timu i bez golova