Ožegović ima poseban razlog za slavlje

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.07.2018.
21:47
Izvor: Sportske.net

Ne, nije u pitanju gol kojim je Partizanu doneo vođstvo u kontrolnoj utakmici sa Goricom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crno-beli su u četvrtom kontrolnom meču u Sloveniji savladali Goricu (3:0), a strelac vodećeg gola za Partizan bio je Ognjen Ožegović.

"Dobra timska igra. Igrali smo odlično i u srednjoj zoni, i u niskoj... Odlično smo radili presing što je i najbitnije za Partizan, da visoko napada protivnika. Iz tog dobrog presinga i njihovih grešaka uspeli smo da postignemo prva dva gola. Puno lepih akcija, dosta šansi, nadam se da ćemo ovako nastaviti", kazao je Ožegović.

Napadač crno-belih dobro se snašao pred protivničkim golom u 14. minutu i tako načeo Goricu. Kasnije su posao dovršili Miroslav Vulićević i Slobodan Urošević.

Više od gola Ognjena Ožegovića raduje to što je posle dugo vremena dočekao da odradi pripreme bez povrede.

"Sigurno da mi dosta znači, ovo su prve pripreme posle dve godine koje, hvala Bogu, prolazim bez povrede. Konačno se osećam fit i pun snage. Znao sam da će gol doći kad-tad, dobro radim i treniram i nadam se da ćemo ovako nastaviti da igramo", konstatovao je Ožegović.

Partizan je savladao Goricu rezultatom 3:0, a narednu kontrolnu utakmicu crno-beli igraju u utorak protiv ukrajinske Zarje. Biće to ujedno generalna proba pred početak nove sezone i gostovanje Rudaru u Nikšiću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke