Paločević otkrio Vošinu 'magičnu formulu'

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.09.2016.
21:09
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Vezni fudbaler novosadske Vojvodine Aleksandar Paločević otkrio je "magičnu formulu" koja je ekipi Nenada Lalatovića omogućila da se nakon devet kola nalazi na vrhu superligaške tabele.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Nedeljnim okršajem Vojvodine i Borca na novosadskom "Karađorđu" stavljena je tačka na deveto kolo domaće Superlige posle kojeg je klub iz "Srpske Atine" zaseo na čelo tabele.

Novosađani su na devet utakmica ostvarili sedam pobeda i dva remija, a jedan od najboljih pojedinaca u ekipi Aleksandar Paločević tvrdi da uloga lidera i Superligi ne opterećuje njegove saigrače i njega.

"Sve to ne sme da nas opterećuje. Da razmišljamo samo o trofeju, igrali bismo 'stegnuto'. Imamo sjajan tim, atmosferu, svi smo domaći igrači bez stranaca i idemo meč po meč" kaže Paloćević za "Novosti".

Ostanak Nenada Lalatovića na klupi obradovao je igrače što nikako ne čudi, jer mladi stručnjak svojom energijom i znanjem daje ogroman doprinos uspesima Vojvodine.

"To nam mnogo znači. Znali smo za mogućnost da ode posle utakmice u Novom Pazaru, ali svima nam je drago što se desilo obrnuto od napisa u novinama. On drži tonus, adrenalin, neophodnu agresiju i iz svega toga pravimo dobre rezultate" ističe Paločević.

Narednu takmičarsku utakmicu Vojvodina igra već u utorak protiv Bežanije u okviru 1/16 finala Kupa, a ono pravo uslediće za vikend kada "Stara Dama" gostuje aktuelnom šampionu Srbije.

"Jasno je da imamo kvalitet, što smo potvrdili u dosadašnjih 15 utakmica. Ako nam se sve složi do kraja, nije nemoguće da osvojimo titulu, ali potrebno je biti bolji od direktnih konkurenata" zaključak je Aleksandra Paločevića.

Podsećamo da je Vojvodina već savladala Partizan na startu nove sezone, a bude li uspela da sa stadiona "Rajko Mitić" odnese sva tri boda, biće to jasan pokazatelj da su Novosađani spremni da se bore za titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 20.09.2016
08:25

Da su ostali Rosic i Nastic (i mozda Sekulic) i da imaju boljeg golmana (bar da ne brani Kordic jer boljeg imaju samo sto im ne stoji na golu) i pravog i izrazitog napadaca koji moze da zabiberi bar 15 u sezoni, mnogo vise njih bi im davalo sanse za prvo mesto, ovako se vidi da su tu dosta deficitarni, ali nikad se ne zna...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 21.09.2016
00:22

Samo neka pobede oni Zvezdu, posle će ionako kiksnuti pre ili kasnije, to im je u genima

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 21.09.2016
12:30

Naravno, a moglo bi i to drugo malo da se promeni. Nisu uvek ni oni bili krivi za posrtanje, mogli su i drugi da kiksnu kasnije pa da Vosa ostane u trci, ali sudije su odradile svoje.

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 19.09.2016
21:17

samo napred...