Saša Ilić zaustavio Partizan!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 10.04.2022.
21:02
Izvor: Sportske.net

Partizan u zaostatku pred plej-of u odnosu na Crvenu zvezdu.

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Bez golova u meču poslednjeg kola regularnog dela prvenstva, na Banovom brdu Partizan i Čukarički su remizirali po ukusu Crvene zvezde.

Već u 4. minutu velika šansa za Partizan kada je driblao Rikardo Gomeš, potom je šutirao, pogodio stativu, a lopta je išla po gol-aut liniji i nije ušla u gol. 

Aleksandar Stanojević je bio prilično ljut kada je Novak Simović pokazao samo žuti karton Bojanu Kovačeviću koji je oborio Rikarda kao poslednji igrač odbrane, uputio je teške reči arbitru, ostaje da vidimo šta će reći struka nakon ovog faula, mnogi su očekivali crveni karton.

Spornu situaciju pogledajte OVDE.

U 30. minutu šansa za Meniga čiji je udarac izblokirao Endiaj, a onda je Rikardo bio veoma agilan u narednih par minuta, ali bez promene rezultata na Banovom brdu. 

Nastavak nam je doneo bolji Čukarički, Saša Ilić je očigledno sredio svoj tim, pa je Partizan imao još više problema.

Već na startu velika prilika za Lukića koji je mogao Čukarički da dovede u vođstvo, ali nije uspeo jer je izblokiran u poslednjem trenutku, na drugoj strani Partizan je imao polušansu preko Rikarda i Meniga, ali je sve otišlo u nepovrat. 

U 56. minutu zatresla se prečka gola Stevanovića, Endiaj je šutirao sa oko 20 metara, ali nije imao sreće. Stanojević je morao da menja, ali ništa nije moglo da pokrene crno-bele. Rikardo je šutirao glavom u 85. minutu utakmice kada je prebacio gol za manje od metra, a minut kasnije najbolja šansa na utakmici, Mićović je sprečio loptu da uđe u mrežu na fantastičan način nakon udarca Kvinsija Meniga koji je bio izuzetno jak. 

Partizan je pojačavao pred kraj, Jović je bio izblokiran, potom je Rikardo šutirao nakon centaršuta Živkovića kada je Mićović ponovo odlično intervenisao. Rikardo je u sedmom minutu nadoknade poslao loptu pored gola, i to je bilo sve od Partizana za danas. 

Nije vredelo ništa, Partizan bez tri boda danas, novi remi koji bi mogao da ima dosta uticaja na odluku o konačnom plasmanu nakon 37. kola. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke