Partizan anemičan, ovo postaje zaštitni znak Đukićevog tima! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.07.2018.
21:17
Izvor: Sportske.net

Još jedno bačeno poluvreme ekipe koju sa klupe predvodi Miroslav Đukić.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Situacija u kojoj fudbaleri Partizana uspevaju da protraće prvo poluvreme polako ali sigurno postaje zaštitni znak ekipe Miroslava Đukića.

Mnogo puta u prethodnoj sezoni crno-beli su nakon blede partije u prvom poluvremenu "palili motore" u nastavku, ali je neretko to bilo nedovoljno da se ostvari dobar rezultat.

Nakon prvih 45 minuta igre u duelu sa litvanskim Trakaijem vicešampion Srbije nije pokazao ništa vredno pažnje.

Stopostotnih prilika nije bilo, a slobodno se može reći da su gosti bili bliži postizanju gola jer je lopta posle udarca u 20. minutu umalo završila u mreži.

Publika je i pre početka meča pokazala nezadovoljstvo radom Miroslava Đukića, a nema sumnje da će nakon 0:0 u prvom poluvremenu biti još više nezadovoljstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Gogi Vidanovic
Thursday, 26.07.2018
21:39

Gospodine Ilijev,ne treba da dajete onakve izjave kada znate da je na klupi Djukic.20 bodova je bila razlika izmedju Sudave i Trakaia u njihovom prvenstvu.To treba da znate a ne da vam bude kriv neko drugi.Strasno.Menjaj Djukica dok ti se to nije obilo o glavu.Aman ,pa mine sastavismo dve utakmice da smo odigrali pod njegovim vodjstvom.Stavite prst na celo.Mozda je on dobar covek ali nije trener za Partizana!

avatar
Giorgio
Thursday, 26.07.2018
21:38

Ne ide taj dok mu se ne isplati ugovorom zagarantovano.U spanskim trceligasima plata 10 soma mesecno PLAFON!

avatar
petar000
Thursday, 26.07.2018
21:32

Ma jednostavno ovako ne moze. I pored toga sto su se vec gusili medjusobno Pantic, Suma, ivanovic, sad je Djukic ubacio i Kosovica, da to davljenje bude na nivou. I pored tolikih veznih (toboze znalaca) mi ne kontrolisemo utakmicu. Niko ne otvara, ne koristi se medjuprostor, Pantic (koji je po meni najtragicniji lik ove sezone) jedino sto radi je da udvaja nase igrace. Ako se neko otvori da primi loptu, ovaj dodje tu i dovuce svog igraca. Ne razumem zasto ne pokusa nekad opciju bez njega u timu nego ga seta od zadnjeg veznog do napadaca. Tragicno je sto u ovoj ekipi Partizana on ni na jednoj poziciji nije dovoljno dobar. Cak i ovi Litvanci lice na organizovan tim u odnosu na nas. Prosto je neverovatno da mi nismo doveli ni jednog krilnog napadaca nego zvalavimo sa ovim sto imamo.

avatar
brekbaCh1
Thursday, 26.07.2018
21:20

Ako ispadanje znaci da ce Djukic i Iliev otici iz kluba, ja sam za to.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 26.07.2018
21:40

nazalost brate nece ti nigde

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 26.07.2018
21:41