Partizan - Da li se neko pokajao zbog ostavke?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.12.2015.
22:13
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U Humskoj ovih dana svi jedva čekaju da se jesenja sezona završi, pa da se krene u kompletnu reorganizaciju i ekipe i stručnog štaba i uprave.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kad je u pitanju uprava, ona je iste večeri posle eliminacije iz Lige Evrope donela odluku da kolektivno podnese ostavku, a nekoliko dana posle svega, kada su se strasti stišale, potpredsednik kluba Milorad Vučelić otkrio je da je bilo i određenih dilema po pitanju ostavki.

''Blo je određenih nesporazuma na tom sastanku. Predsednik Popović je najpre ponudio ostavku, pa se kasnije nećkao. Mislim da je na kraju to i učinio, jer je normalno da ako ode cela vlada, ode i čovek koji je na njenom čelu'', objašnjava Vučelić, a prenose ''Novosti''.

On dodaje da će Skupština kluba koja će biti održana za mesec dana dati odgovor na pitanje da li će ostavke biti i usvojene.

Milorad Vučelić naglašava da je, pre svega, kao čovek koji više od 60 godina navija za Partizan, osetio odgovornost posle neuspeha, iako ističe da nije trošio klupske pare i da nije radio protiv interesa kluba.

Za neke druge stvari, one na terenu, odgovornost treba da preuzmu i neki drugi.

''Druga je stvar što ja ne mogu da padnem umesto Brašanca ili postignem gol...'', dodao je Vučelić.

Kao dobru vest u celoj situaciji, Vučelić je istakao činjenicu da je račun JSD Partizan, na čijem je on čelu, konačno odblokiran.

''Račun je bio pod blokadom zbog sedam-osam miliona dinara, a sada planiramo da u najskorije vreme uputimo pomoć klubovima u okviru sportskog društva kojima je ona najpotrebnija'', istakao je Vučelić.

Znači li to da će konačno svanuti i Vaterpolo klubu Partizan, koji je u alarmantnoj situaciji, pokazaće naredni period...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
116 GODINA VELICINE
Tuesday, 15.12.2015
01:03

I niko od njih...

avatar
Brazilero11
Tuesday, 15.12.2015
00:49

Da li je moguce da pljujete Brasanca, pa on je muski izdrzao duel, da je dao gol, bio bi slavljen jer je bio nas najbolji igrac na utakmici ali kad nece nece...

avatar
Scepan Scekic
Tuesday, 15.12.2015
00:22

Ne samo da se nisu pokajali nego ce veci deo uprave ostati na svojim pozicijama.Vazura i Nedic ce biti clanovi TEHNICKE UPRAVE.Mislim sta reci a ne zaplakati.Dva unistitelja i dalje ostaju u upravi.

avatar
116 GODINA VELICINE
Monday, 14.12.2015
23:22

1. VK, 2. STK, 3. RK, 4. KK, 5. OK, 6. HK, 7. FK.

avatar
savo ODJEBI!
Monday, 14.12.2015
23:15

da sve pare u VK

avatar
116 GODINA VELICINE
Monday, 14.12.2015
23:15

Niko od vas...