Partizan - Đuriću prekipelo, očekujte saopštenje!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.12.2014.
19:59
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle svega što se dešavalo na utakmici u Novom Pazaru, prvi čovek Partizana najavio je da će se klub iz Humske i zvanično oglasiti, pogotovo u svetlu nekih spornih sudijskih odluka, kako na ovom, tako i na prethodnom gostovanju crno-belih protiv istog ri

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako njegov aktuelni mandat ističe već za dve nedelje, pošto je za 16. decembar zakazana Izborna skupština Partizana, Dragan Đurić ne želi da prećutno pređe preko određenih događaja, čiji smo svedoci bili juče, na utakmici u Novom Pazaru.

Još uvek aktuelni predsednik Partizana nije bio prisutan na licu mesta, pratio je tv-prenos utakmice, a posle svega mu je i trener Marko Nikolić preneo svoje, uglavnom neprijatne utiske, ''začinjene'' onom petardom koju je izdržao, a zatim i isključenjem sredinom drugog poluvremena.

U izjavi koji večeras prenose ''Novosti'', Dragan Đurić je ogorčen zbog tog incidenta, kao i zbog zabrane dolaska navijačima Partizana, ali i zbog arbitraže Vlada Glođovića.

Iz svih tih razloga, on je najavio zvanično saopštenje kluba, koje bi trebalo da usledi narednih dana.

''Sudija je trebalo da prekine meč u trenutku kada je naš trener pogođen petardom! Očekujem da se sudijska organizacija ozbiljno pozabavi njegovim propustima. Takođe, i na našem prethodnom gostovanju u Novom Pazaru je bilo sudijskih grešaka, pa ćemo zato da izdamo saopštenje tim povodom''
, poručio je Đurić.

Prema njegovim rečima, sednica UO Partizana biće održana u sredu ili četvrtak, kada bi trebalo da bude poznato i više detalja u vezi sa predstojećom Izbornom skupštinom i kandidatima za novog predsednika.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke