Partizan - Novi trener "na čekanju", jednom od kandidata rastu šanse

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.03.2019.
09:27
Izvor: Sportske.net

Neće u Humskoj lomiti preko noge, pogotovu ne nakon što je ostvaren plasman u polufinale Kupa Srbije.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Delovalo je početkom nedelje da su u Humskoj kola krenula nizbrdo i da ne postoji niko ko će povući kočnicu.

Situacija se nakon jučerašnje pobede u četvrtfinalu Kupa Srbije donekle promenila jer je ekipa trijumfom u Kruševcu dala klupskom rukovodstvu vremena da staloženo razmisli o najboljim rešenjima za novog trenera.

Žarko Lazetić je nakon sednice Upravnog odbora dobio "mandat" da vodi ekipu na prve dve utakmice, a pošto je odlično odradio posao u važnijem meču, šanse da ostane na klupi makar do kraja sezone drastično su porasle.

Ako uzmemo u obzir činjenicu da Partizan u prvenstvu više nema čemu da se nada, jasno je da se utakmica sa Spartakom čeka u nešto mirnijoj atmosferi, a to i klupskom rukovodstvu ostavlja prostor za manevar kada je izbor novog trenera u pitanju.

Generalni direktor Miloš Vazura potvrdio je za "Žurnal" da priče o treneru neće biti do ponedeljka, a isti izvor navodi da se Ilija Stolica vratio sa puta, što znači dodatan povod za spekulacije o tome kako će preuzeti ekipu Partizana.

O nekim drugim imenima više se i ne priča, posebno nakon javnih potvrda pojedinaca da u ovom trenutku ne vide sebe na klupi "Parnog Valjka".

Na Žarku Lazetiću je da ekipu što bolje pripremi za duel sa Spartakom, a ako Partizan i u subotu prikaže dobru igru i ostvari trijumf, nikoga ne bi trebalo da čudi ukoliko za vreme reprezentativne pauze padne odluka da bivši fudbaler crno-belih ostane za kormilom barem do kraja sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke