Partizan odbio "italijansku računicu" Lacija, Baždar odlazi za 4.000.000 evra?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 14.07.2024.
12:30
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Stigla zanimljiva ponuda iz Španije.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Mesecima se govorilo o potencijalnom transferu Sameda Baždara (20) u Lacio, međutim prema poslednjim najavama, od tog posla neće biti ništa i to iz neobičnog razloga.

Telegraf prenosi da su Rimljani ponudili "crno-belima" 7.000.000 evra, ali uz uslov da od Lacija otkupe levog beka Mohameda Faresa, dok bi Alžirac zahtevao platu od 900.000 evra po sezoni, što bi bio rekord u svlačionici Partizana.

Isti izvor navodi da klub iz Humske nije pristao na ovakvu ponudu, ali da je za Baždara stigla nova i to iz Španije.

Nekadašnji član Primere Saragosa stavila je na sto ponudu vrednu između 3.500.000 i 4.000.000 evra koju je srpski klub prihvatio, pa ostaje da Baždar ugovori uslove sa Saragosom.

Klub iz Aragone nije tako izdašan kada je u pitanju plata novopečenog reprezentativca Srbije, vlasnici braća Mas Santos i legendarni Dejvid Bekam vode računa o finansijama zbog kojeg je nekada značajan faktor u španskom fudbalu i ispao u drugu ligu.

Pregovori između Saragose i Baždara su u toku, pa se uskoro očekuje i da detalji saradnje budu utanačeni nakon čega će Partizan zaraditi sasvim pristojnu sumu novca.

Protekla sezona za 20-godišnjeg napadača bila je burna, posle nešto slabijeg starta usledio je veoma dobar drugi deo sezone, a istu je okončao sa osam golova na 31 nastupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke