Partizan - Šta se dešava sa Brežančićem, zašto još nema promocije i koliko će crno-beli realno zaraditi od Zakarićevog transfera?

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.06.2019.
09:36
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Danas bi trebalo bar jedno od ova dva pitanja da se reši.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nekoliko novih imena je već u Partizanu, za sada su pojačanja crno-belih Vujačić, Pešukić, Dinga i Lutovac, a prethodnih dana očekivala se i promocija iskusnog levog beka Rajka Brežančića, koja je izostala.

Gde je zapelo oko realizacije njegovog transfera otkrio je današnji ''Žurnal'', koji prenosi da u Humsku iz Malage još nije stigla neophodna potvrda da španski klub pristaje na raskid ugovora bez obeštećenja sa srpskim fudbalerom, godinu dana pre isteka.

Ipak, nisu se Španci predomislili, već je najverovatnije u pitanju sporost administracije, pa u Partizanu veruju da će već danas sve biti rešeno i da će Brežančić moći da bude zvanično predstavljen u Humskoj.

Istovremeno, očekuje se i realizacija transfera veziste Gorana Zakarića u turski Konjaspor. Na njega trener Milošević više ne računa, a Turci su ponudili crno-belima obeštećenje od 800.000 evra.

Ipak, neže ta celokupna suma i završiti u kasi crno-belih, jer 15 posto od Zakarićevog sledećeg transfera pripada njegovom bivšem klubu, sarajevskom Željezničaru. Drugim rečima, ako ne dođe do nekog preokreta, Partizan će od ovog transfera zaraditi 680.000 evra, a Željezničaru će pripasti 120.000.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 25.06.2019
16:07

A procenti menadzeru,fss-u itd?nase objavite u dinar :)

avatar
magister
Tuesday, 25.06.2019
13:40

Stojković (Kljajić) - Miletić (Vulićević) , Ostojić (Marković), Pavlović (Valijente), Šehović (Urošević) - Zdjelar (Smiljanić), Šćekić (Đerlek) - Tošić (Zakarić), Pantić (Ilić), Nikolić (Ivanović) - Gomeš (Georgijević) + Stevanović, L. Pavlović, Suma, Enake, Musa...

Ovo je prošlogodišnji sastav, koji je osvojio 3. mesto i Kup. Dovedeni su Lutovac, Pešukić, Dinga, Vujačić (za pozicije desnog krila Lutovac - Tošić, Zakarić; desnog beka Pešukić - Miletić, Vulićević; stopera Dinga, Vujačić - Ostojić, Valijente, Marković, Pavlović); Hoćemo li biti jači ako odu Miletić, Pavlović, Ostojić, Marković, Valijente i Zakarić?

Meni izgleda da ćemo biti - značajno slabiji, a da su planovi za dovođenje opet oko igrača od kojih će se, kao oko novih, interesantnih, kao oko Sume, Muse itd, očekivati dosta, a veliko je pitanje šta će se zaista dobiti.

Pišem duge tekstove upravo da ne bi izgledalo da mračim i da sam kritizer, pa stalno uz kritiku pokušavam da dam konstruktivan, logičan i kreativan, a realističan i ostvariv predlog. Kao oko Igora Zlatanovića i plejade supertalentovanih mladića iz škole. Ljudi, ovo postaje zabrinjavajuće. Vreme prolazi, dolaze kvalifikacije, ne zna se šta se događa, a dovedeni su igrači koji više liče na neke solidne rezerve, nego na startere (bar se tako nadam, zato se i pitam šta će nam, bolje da smo uvodili svoje, školovane igrače, od kojih znamo šta i kako da očekujemo).

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 25.06.2019
09:54

Mizerna cifra za Zakaru.