Partizan - Tumba uveren da će se Đurić opet kandidovati!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.11.2014.
23:19
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sve glasnije spekulacije da korenitih promena u Partizanu neće ni biti u decembru, već da će one biti samo ''kozmetičke''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Takve priče ''podgrejao'' je večeras i proslavljeni trener Partizana, a zatim i sportski direktor Ljubiša Tumbaković.

Njegovo ime se prethodnih dana pominjalo na temu potencijalnih kandidata za novog predsednika, ali u izjavi ''Novostima'' on tvrdi da nema nameru da to čini.

On takođe naglašava da nije ničija opcija i da ni od koga ne zavisi, odgovarajući tako na spekulacije da bi Tumbaković mogao da bude ''Đurićev čovek'' na izborima.

Naprotiv, Tumbaković tvrdi da je Đurić u poslednje vreme sa njim na distanci.

''Neko mu je, izgleda, rekao da ću se kandidovati za predsednika, što mu se nije svidelo. Nismo se čuli tri meseca, sada i kad se vidimo pozdravimo se, ali je odnos nekako neprirodan, nema zezanja i šale kao ranije'', otkriva Tumba.

Ali, Tumbaković svakako dobro poznaje situaciju u Partizanu. On to i ne krije, pa se čak usudio i da prognozira novu Đurićevu kandidaturu za predsednika kluba iz Humske.

''Jako dobro ga poznajem, a znajući i da je dobar prijatelj sa Tomislavom Karadžićem, odnosno principe po kojima on radi u Savezu, očekujem da će se boriti za ostanak na funkciji'',
izjavio je Tumbaković.

On, takođe, smatra da bi za novog predsednika trebalo izabrati čoveka koji voli Partizan, ali i koji ima profil ''sportskog i biznis autoriteta''.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 13.11.2014
12:57

Djuricu, odlazi!

avatar
moshapet
Thursday, 13.11.2014
11:18

Kompletna uprava napolje!

avatar
Thursday, 13.11.2014
11:17

Ova kucna trojka mora da ode sto dalje iz fudbala, Djuric, Terzic i Zvezdislav. Sto dalje od naseg fudbala. Sve dok u savezu i nasim klubovima ne budu Bata, Miha, Juga, Tomic, Mijat, i ostali nasi velikani nema potrebe da se fudbal uopste prati, treba ga bojkotovati MAKSIMALNO.

avatar
mileta
Thursday, 13.11.2014
00:53

Znamo mi Tumbakovicu i bez tebe da ce on da se kandiduje i pobedi.