Partizan vodi - Mnogi su ga očekivali na klupi, a on je pokazao da Đukić nije pogrešio!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.09.2017.
22:23
Izvor: Sportske.net

Partizan našao put do mreže Lučanaca. Strelac je igrač od koga se to nije očekivalo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena bez golova, Partizan je početkom drugog ipak uspeo da povede.

Inicijativa crno-belih isplatila se u 53. minutu, kada je levi bek Partizana Nemanja G Miletić prihvatio loptu na ivici kaznenog prostora, onda se lepom varkom oslobodio svog čuvara, izborio se za prostor za šut i poslao loptu u donji levi ugao Rosićevog gola - 1:0.

Kako rekosmo u naslovu, mnogi su Miletića večeras očekivali na klupi za rezerve, s obzirom da je Partizan angažovao Nemanju Antonova na poziciji levog beka, ali trener Đukić je ipak ukazao poverenje fudbaleru koji je i do sada bio standardan, a Miletić mu se odužio na najbolji mogući način.

Nije se dugo čekalo na drugi gol Partizana. Igrao se 63. minut, Tavamba je sa desne strane lepo centrirao u peterac, gde je odlično reagovao Danilo Pantić i prednost crno-belih je duplirana.

--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Sunday, 10.09.2017
02:14

pruzio je 2 dobre partije kad je dosao u partizan, posle se izgubio, i pojavi se na trenutke ........... kad bi samo imao malo vise borbenosti i zelje mogao bi mnogo vise pruziti ........... cenim da ga sad opet nece biti desetak meceva nigde ............. hvala mu za otvaranje utakmice u svakom slucaju

avatar
Amar Zornic
Saturday, 09.09.2017
23:53

Tek se sad vidi koliko su smesni komentari da Antonov treba da igra pre Kolarova a on ni u Partizanu nmz da se izbori za 11