Partizan zimus odbio 6 miliona i procente, sada je stigla nova ponuda!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.06.2022.
16:59
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Sprema se veliki transfer u Humskoj?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan ovog leta vrši veliku rekonstrukciju tima, veliki broj igrača je otišao, uglavnom oni kojima je istekao ugovor, ali za sada niko od čijeg transfera bi klub iz Humske mogao značajnije da zaradi.

Ipak, nekih nagoveštaja ima, a stiče se utisak da bi nova Partizanova ''zlatna koka'' mogao da bude mladi napadač Marko Milovanović.

On je prošle sezone bio u senci sjajnog Rikarda Gomeša koji je postavio novi rekord po broju golova za Partizan u jednoj sezoni, ali je u finišu jesenjeg dela sezona iskoristio kratko Rikardovo odsustvo i postigao nekoliko važnih golova, pogotovo onaj protiv Anortozisa u Humskoj, kojim su crno-beli izborili plasman u ''evropsko proleće''.

Tokom zimske pauze pojavila se informacija da je engleski Vulverhempton želeo Milovanovića i navodno nudio šest miliona evra uz 20 posto od sledeće prodaje, plus da Milovanović ostane do kraja sezone na pozajmici u Partizanu. Uprava crno-belih to tada nije prihvatila, a danas ''Telegraf'' otkriva da je za Milovanovića stigla nova milionska ponuda, ovoga puta iz Bundeslige.

Pomenuti izvor navodi da mu je iz kluba potvrđeno da kontakt sa bundesligašem postoji, ali za sada se ime kluba drži u tajnosti kako bi pregovori protekli bez uplitanja medija.

S obzirom da Milovanović tokom proleća nije ponovio partije od jesenas (opravdanja ima i u preležanom koronavirusu i povredi), kao i da sada ulazi u poslednju godinu ugovora, možda je ovo poslednja prilika da Partizan dobro zaradi od njegovog transfera.

Milovanović je prošle sezone upisao 28 nastupa za seniorski tim Partizana, postigao je tri gola uz jednu asistenciju, a odigrao je i 12 mečeva za omladinski tim crno-belih i postigao devet golova uz tri asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke