Partizan značajno oslabljen protiv Vojvodine, koji tim će Nikolić izvesti?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.04.2017.
13:50
Izvor: Sportske.net, b92.net

Pobeda u 154. večitom derbiju donela je veliki optimizam u Humsku, ali trener crno-belih Marko Nikolić nije bez briga i problema pred meč sa Vojvodinom u subotu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Još pre kraja utakmice na stadionu ''Rajko Mitić'' bilo je maltene izvesno da će levi bek crno-belih Nemanja Miletić morati da propusti sledeće kolo, posle oštrog starta napadača Crvene zvezde Ričmonda Boaćija.

Kako danas prenosi B92, Miletić je odmah posle meča prebačen na VMA gde su urađena detaljna snimanja, na kojima je utvrđeno da je doživeo distorziju skočnog zgloba.

To praktično znači da neće biti na raspolaganju treneru Nikoliću za subotnji derbi, ali to nije jedini kadrovski problem za šefa struke crno-belih.

Naime, crno-beli će u subotu morati i bez tandema na sredini terena Everton-Jevtović, koje očekuje pauza zbog žutih kartona.

Imajući sve to u vidu, sastav Partizana za meč sa Vojvodinom mogao bi da izgleda ovako:

Kljajić, Vulićević, Milenković, Ostojić, Monir, Radin, Kosović, Janković, Leonardo, Tavamba, Đurđević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Friday, 21.04.2017
10:35

Izostanak Miletića nije nikakav hendikep, čovek je direktan krivac za poslednjih 5 golova koje smo primili, dečko ne zna gde bije, Jevtović ne bi ni igrao, jedino je Everton esencija tima.

avatar
Friday, 21.04.2017
14:13
avatar
Thursday, 20.04.2017
22:20

Dali neka kladionica prima opklade da će zvezda do kraja pobediti sve utakmice a da partizan možda odigra koju nerešeno??

avatar
kamiondzija
Thursday, 20.04.2017
19:46

Man United....Sasuolo veliki i jak klub? Sta lupas majke ti? Pa to je jedno malo selo blizu Mantove. Ali bas selo....ako nisi znao...pozzz

avatar
Thursday, 20.04.2017
20:52

Mislis da on zna gde je i sta je Mantova? :-D Nije napisao da su (i) veliki klub.

avatar
Miki Maus
Thursday, 20.04.2017
19:27

Nazalost u subotu ce biti laganih 2:1,naravno uz prelaz iz 2 u 1...moze i sa omladincima da igra sto pustaju Kokezin Brodarac...jbg za uzvrat im sudi Grujic Grobari Cokot...

avatar
Thursday, 20.04.2017
18:07

Kanga je provocirao klupu Partizana nakon gola zvezde i nije isključen dok je Everton isključen kada je slavio gol ispred zvezdinog severa. Everton je malo jače ušao Kangi i odmah dobio žuti karton, a čiste žute kartone nije pokazao: Frimpongu za start sa dve noge, sa leđa, na ivici šesnaesterca, nad igračem koji je u prilici da postigne gol, start je na granici za crveni, a nije ni žuti dobio; Ristiću koji je srušio Đurđevića koji je s loptom na korak od šesnaesterca, klasičan žuti karton; Lukoviću kada se obesio o Tavambu, žuti bez pogovora, a dao je Evertonu za prvi obziljniji prekršaj. Leonardo još nije ni prigovorio, a već je dobio žuti zbog toga. Kasnije je Frimpong dobio prvi žuti imesto drugog, a Boaći žuti umesto direktnog crvenog. Umesto da Frimpong, Kanga i Boaći ne igraju u Kruševcu Everton neće igrati protiv Vojvodine. Na sve to zvezda šalje Mažića na Partizan, a vodi sa sobom u Kruševac Nikolića.

avatar
paok
Thursday, 20.04.2017
19:08

Za sve se slazem sem za Leonarda, pre kartona je reagovao prilicno ljutito i dobro je prosao posle udaranja Frimponga. Hteo da priznas ili ne ali lepo se vidi kako ga je udario po licu. Ja iskreno vise volim da nam Mazic sudi nego taj Nikolic, jedino ako ti ne znas nekog ko bi mogao bolje da sudi.

avatar
Thursday, 20.04.2017
22:42

Na neku vest skoro sam napisao da je sudija odradio dobar posao za derbi. Kao Zvezdas sam prihvatio odluku i siguran sam da je ispravna da Tavamba nije napravio prekrsaj nad Manojlovicem. Isto tako ni Frimpong nije zasluzio crveni, mozda cak ni zuti, ako pricamo o onom startu nad Leom, jer duel nije bio s ledja i nije postojala namera da se igrac faulira vec je isao na loptu. U prilog tome ide i cinjenica da se niko od Partizanovih igraca nije ni bunio. Prema tome, mani se fudbala stručnjače! Istina je da nam je fudbal los, da se svasta radi ali ni vi niste bili cvećke zadnjih par godina.

avatar
Saša Ilić
Thursday, 20.04.2017
14:53

Ja bih stavio Djurickpcica da ihra centralnog veznog jer je jako lucidan igrac.Mana mu je je sto je jako spor.

avatar
Thursday, 20.04.2017
14:30

I taj start Boacija je bio na samoj granici izmedju zutog i crvenog kartona, cisto da se zna.

avatar
Petar Petar
Thursday, 20.04.2017
15:10

I to sto kazes. Ma mene samo zanima da li troluju kad pisu takve gluposti, ili stvarno tako misle. Narocito sto to dolazi sa njihove strane. Pazi, oni pricaju o zatvorenim utakmicama i neregularnostima. Ja stvarno ne znam da li je u poslenjih pedeset godina neki tim odigrao regularnije prvenstvo od sadasnjeg Partizana. Ali stvarno, bez zezanja. Znaci, bez pomoci sudija i svi su na 150% protiv nas. Pa nama najlakse derbije da igramo, jer jedino oni ne opstruisu igru kad igraju protiv nas. Gledam ove druge timove protiv njih svi nesto poletni, napadaju ih, otvaraju im prostor za polukontre, a protiv nas se zabiju svi u sesnaesterac i mlate 90 minuta.

avatar
Thursday, 20.04.2017
22:48

Auuu kao da pricate o nemackoj ligi. Svi bre namestaju, nemoj da se lazete. Cuj Zvezda namesta a Partizan regularan. Pa Radnik je dobio 2 crvena protiv vas skoro i rezultat je bio iz 2 u 1? Da li vi uopste pratite fudbal ili gledamo razlicite utakmice? I jedni i drugi su smesni i igraju na poklon bodove protiv sestrinskih ekipa i zato nam je fudbal klupski, tu gde jeste. Kad to budu svi shvatili i drzava bude nesto preduzela, kad klubove preuzmu neki posteni ljudi (u sta sumnjam) kvalitet ce se podici i nece biti 3 za 3. Ali kod nas od fair playa nema nista sigurno jos 10 godina.

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 20.04.2017
19:35

Kad pričamo o Kuli koja je ugašena zbog milion evra duga a neki nisu ni zbog 60 ,jel se sećaš Kasalice,Mikića penal ,Mrdje,pa onda tog Smedereva gde u 95 . minutu dajete gol posle faula nad golmanom a prethodno rukom sa gol linije smečuju loptu i to nije penal ,pa Jagodinu gde golman ničim izazvan Kakaduu doda na 16 metara i legne,pa OFK, Niš ....ili svežije primere sa Vošom,Čukom.Surdulicom, nekoga ću zaboraviti u stvari sem derbija sve su smešne sklanjalice i guranje sudija...dosta spinovanja.

avatar
Man united
Thursday, 20.04.2017
17:38

Vidic je zaboravio pored mnogih i najocigledniji primer Metalac ciji je predsednik kod vas bio u upravi dok je Metalac igrao superligu. Moguce da je i dalje u vasoj upravi, uopste me ne bi zacudilo. A ti, gospodine svoj, ne zaboravi da je mnogo lakse izboriti LS i LE kroz kval. za LS nego LE. To ste i vi odmah dokazali kad ste naleteli na mocno Zaglebje. Mi smo bar ispadali uglavnom od jakih klubova kao sto su Bordo, Ren, Sasuolo.

avatar
svojnasvome
Thursday, 20.04.2017
15:45

Neverovatni su ovi sto pominju kulu i neki start nad plavsicem...neko smederevo cega se ti kao secas ej kradje vozdovac i novi pazar...decko mogli bi pisati danima al nemoj nikom....objasni samom sebi ....kako to cz ne ubode jednu u evropu, ne moze u derbiju da primirise a dobija 100% ove tkz male meceve.....sa druge strane partizan mozda jeste igrao sa smederevom gde su oni bili 3 4 3..nemam pojma...al partizan je svoje mesto na tabeli bilo prvo ili drugo valorizovao sa 7 LE i 2 LS u poslednjih 13 godina....objasni ti samom sebi prvo pa onda lupaj ovde....pametnom dosta a tebi?

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Thursday, 20.04.2017
15:26

da mi pricamo o tome,jel tebi nije glupo da ti posle hajduka iz kule ciji predsednik vas clan,zna se za koga navija,za nas 1000 din karte,smedereva koji igra cele sezone 6-4-0 protiv vas dodje i igra 3-4-3,i ostalih ekipa koje su se sklonile,bilo klipova i klipova,kradje vase protiv vozdovca,novog pazara itd,i ti pricas nesto?protiv nas se svi ubise,kartoni,povredjuju igrace,plavsicu zamalo nogu da slome i ti pricas o necemu?smejurija,samo to

avatar
Thursday, 20.04.2017
15:22

Mozda i nisam imao pravo to da ti napisem jer sam i sam reagovao na jedan slican komentar:-D Nema veze sto je prozivka bila pomalo drugacije prirode i isla u drugom pravcu, nisam izdrzao:-D To si dobro rekao, ova sezona je za ponos, mnogo podseca na onaj prolecni deo 2013/14.

avatar
Blade1
Thursday, 20.04.2017
13:54

Mogu izvesti i petlice kad su im sve utakmice zatvorene u njihovom medjugalaktickom carobnom nizu!

avatar
Petar Petar
Thursday, 20.04.2017
14:12

Bas tako, vi ste najcesce zatvorena utakmica u tom nizu. Zato cete vi od vikenda ponovo krenuti da meljete jer ste zavrsili sa zatvorenim utakmicama protiv nas. Sad vam niko nece proci ispod tri komada za poluvreme, a protiv nas ste napravili tri sanse za pet utakmica.

avatar
Thursday, 20.04.2017
14:30

Brate, zasto se uopste cimas...

avatar
Dado35
Thursday, 20.04.2017
14:20

LEONARDO 89,21,78 SVE OBJAŠNJENO SVE RAZJAŠNJENO...SLEDI KUP FINALE JOŠ I PA PA PA PA