Partizanov ''minus'' pred revanš u Humskoj!

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.08.2015.
22:36
Izvor: Sportske.net

Partizan se iz Borisova vraća sa lošijim rezultatom od onoga koji je igrom večeras zaslužio. Promašene prilike skupo koštale crno-bele. Milinkovićev tim čitavo drugo poluvreme igrao bez isključenog Jevtovića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana poraženi su večeras u Belorusiji, u duelu sa domaćim BATE Borisovim rezultatom 1-0, ali je utisak da su mogli mnogo bolje da prođu, iako su drugih 45 minuta imali igrača manje na terenu.

Rezultat koji posle svega viđenog daje nadu i jednima i drugima, pred meč odluke u Humskoj za osam dana, kada ćemo saznati koja će od ove dve ekipe izboriti plasman u Ligu šampiona.

Ipak, crno-beli večeras mogu da žale zbog dve velike promašene prilike Andrije Živkovića, koji je u 14. i 70. bio u odličnim kontrama, izbijao maltene sam ispred golmana domaćih Černika, ali je oba puta čuvar mreže BATE Borisova izlazio kao pobednik.

Još jedan važan detalj za ishod večerašnjeg meča je i potpuno nepotreebni prekršaj Marka Jevtovića u poslednjim trenucima prvog poluvrena, na sredini terena, zbog čega je zaradio drugi žuti karton i ostavio saigrače na cedilu u nastavku meča.

Foto: partizan.rs

Zivko Zivkovic

Partizan se odlično držao i brojčano oslabljen, imao je Živković i tu pomenutu priliku, ali je kazna usledila u 74. minutu, kada je Gordejčuk posle kornera postigao jedini gol, za pobedu BATE Borisova - 1:0.

Taj pogodak, kao i isključenje Jevtovića i propuštene prilike Andrije Živkovića možete da vidite OVDE.

Tekstualni prenos meča - OVDE.

BATE Borisov: Černik, Mladenović, Poljakov, Jablonski (Signevič od 71.), Aleksijevič, Žavnerčik, Milunović, Volodko (Stasevič od 64.), Hleb (Baga od 85.), Rodionov, Gordejčuk.

Partizan: Ž. Živković, Vulićević, Petrović, Balažic, Fabrisio, Jevtović, Brašanac, Babović, A. Živković (Ilić od 89.), Oumaru, Božinov (Trujić od 55).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

41 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ninoslav Krejic
Wednesday, 19.08.2015
18:36

Nije jos nista gotovo glavu gore Partizan ne treba biti pesimista nego optimista siguran sam da ce Partizan bolje odigrati u revansu nego u Belorusiji zivi bili pa videli napred Partizan hrabro u ligu sampiona

avatar
Ninoslav Krejic
Wednesday, 19.08.2015
18:32

Glavu gore nista jos nije gotovo Partizan ce u revansu sigurno pokazati zube Bate Borisovu i sigurno ce bolje igrati u revansu nego u Belorusiji zivi bili pa videli ne treba biti pesimista nego optimista napred Partizan mozes ti to nije Bare bolji od tebe

avatar
33
Wednesday, 19.08.2015
10:27

Nažalost, to je što je! Videli smo koliko možemo. Uprava katastrofalno odradila prelazni rok. Kao papagaji svi mi ovde vidimo i govorimo da nam treba ŠTOPER, LEVI BEK, SREDINA I NAPADAČ!!! Pošto je sada kasno za pojačanja i ulazak u ligi šampiona (ostaje liga Evrope), treba se fokusirati da ne završimo prvenstvo na 3 mestu!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 19.08.2015
14:29

Nije još kraj !!!! 1:0 Može da se nadoknadi, a realno imamo najbolji tim posle 5 godina, i sasvim realne šanse da pred punim JNA idemo u LŠ.

avatar
mileta
Wednesday, 19.08.2015
00:04

Vidim da ovde ima mnogo entuzijasta kao i pre utakmice,tipa 'prolazimo bre ove,nisu nista posebno,dobijamo ih tamo itd.nSta smo videli veceras,videli smo jednu tvrdu i kompaktnu trkacku ekipu koja ce da nas ubije iz kontre u Beogradu,ako ih napadnemo a hocemo.nPrice tipa bolja je Steaua od njih itd ne piju vodu.nOni su citavih 90 minuta znali sta hoce,dok mi nismo mogli da se sastavimo sa loptom.Celo vreme nas napadaju i mi za 90 minuta izvedemo samo 2 kontre a imamo ovako brze krilne napadace.nMeni to govori da nemamo trenera koji zna da postavi igru.nBolji su i za razliku od nas imaju glavu i rep i imaju trenera,dok mi to nista nemamo.Podatak da Milinkovic u 89 minutu kad je bukvalno sve gotovo,pravi izmenu dovoljno govori kakav je to trener i zasto ce mu Partizan biti najjaci klub koji je trenirao u zivotu.nMedjutim,ne mogu nista zameriti ni pojedinim igracima ni treneru,jer nisu oni krivi sto sasvim nezasluzeno nose dres Partizana.nJedini krivac je uprava koja nije dovela adekvatna pojacanja,ali veliko je i pitanje da li je ovoj upravi cilj da udjemo u LS.nAko nista njihov cilj ili cilj nekog drugog je skoro ostvaren.Ostalo je da se formalno odigra utakmica u Beogradu,a epilog je vec jasan posle prve.Nemamo mi sta da trazimo protiv njih,jer nama ce i JSL biti mnogo teska ove sezone s obzirom na to kako lose igramo.

avatar
ujka Vanja
Tuesday, 18.08.2015
23:25

Kad Zivkovic ne zna da iskoristi dve 1000% sanse,Abu mu poslao 2 perfektne lopte,napravio mu 2 sjajne prilike da da gol.

avatar
Ribar sa Save
Tuesday, 18.08.2015
23:06

Ma ovi su loši, ove godine Bog nas je pogledao pa ako ne prođemo mislim da ekipu treba raspustiti i dati klincima da igraju

avatar
pista97
Tuesday, 18.08.2015
22:58

Jbg bice valjda bolje na JNA,vidi se da mozemo protiv njih,zao mi Zileta sto ne iskoristi bar jednu sansu,a njegov prezimenjak dobar posao odradio..

avatar
nesoKnez
Tuesday, 18.08.2015
22:56

Uz sav respek prema ekipi Bate-a,nisu nista posebno zadovoljan sam igrom Partizana.Mislim da nismo dobili crveni da bi ih dobili ili odigrali nereseno,znaci ja nisam video ni jednu akciju niti ista posebno od strane Bate-a srecom pa Zivkovic nije imao srece inace ne bi ni ovo dobili.Uglavnom u Beogradu ocekujem da im damo tri komada i kraj,BOLJI SMO!

avatar
Tuesday, 18.08.2015
22:52

Milinković ne zna da sastavi tim, ne zna da izabere rezerve, ne zna da izvrši izmene. Lukića koji je bio najbolji protiv Spartaka nema ni u protokolu, a N.Petrović i dalje igra pre Bandalovskog iako dečko nema pojma. Oni osim trčanja, brzine, skok i duel igre nemaju neki kvalitet ali šta vredi kada A.Živković nije iskoristio dve najbolje šanse na utakmici, a oni jednu jedinu svoju šansu su iskoristili nakon greške Trujića koji je pustio igrača i Ž.Živkovića koji izašao na loptu na petercu. Sudija Tompson je imao dvostruke aršine kod žutih kartona: Jevtoviću opravdano oba žuta ali Jablonskom ne daje kada je opalio po nogama A.Živkovića, kada je dozvolio prednost za Brašanca (ne znam koji igrač je u pitanju), crveni Milunoviću za nameran udarac laktom u glavu Fabrisija i nije ni dosudio slobodan udarac iz zone šute za Partizan, to je dovoljno da se pomogne BATE-u da igra grubo i još agresivnije. JA VERUJEM U PROLAZ!

avatar
Zoran Vukic
Tuesday, 18.08.2015
22:51

rezultat dobar sa 10 igraca(gol Zivkovicev ( sut iz petrca tu goloman car) A.Zikovic mogo da se prslav Bozinov klupa ocajan bice tesko u Begradu

avatar
Barça el honor
Tuesday, 18.08.2015
22:49

I pored poraza mislim da mozemo proci i da smo bolja ekipa.Odlucio utakmicu crveni karton.Partizan je morao da se brani.Steta za one sanse Andrije,jednostavno ono mora da bude gol.Zivko bio odlican,kao i Oumaru,sto se tice Bozinova nemam sta dodati osim katastrofa.Lose branimo prekide opet.Verujem u Partian u revansu,treba se cuvati kontri i polukontri.Napred Partizan idemo dalje!

avatar
pista97
Tuesday, 18.08.2015
22:47

Realno moglo je i gore i bolje,ali eto neka zlatna sredina da ovo bude.Naravno da ima velike sanse na JNA.Andrija ima srece za dobru reputaciju u Partizanu inace da je njegov imenjak nesto zeznuo koji je nocas prijatno iznenadio bilo pljuvanja sa svih strana,mada vec vidim po nekim stranicama obrusavanje na Zileta ali dobro bice to bolje.Samo jako u revansu...

avatar
mbczv
Tuesday, 18.08.2015
22:43

Bate 432 pasa, a Partizan 190

avatar
mbczv
Tuesday, 18.08.2015
23:29

Zasto minusi? Zbog ovog CZV u niku? Pa ovo za broja pasova je podatak sa zvanicne statistike, a pokazuje sta treba da popravite.

avatar
mbczv
Wednesday, 19.08.2015
00:05

Ne prijatelju, statistika je govorila da nas niste dobili vise od deset godina na Marakani, pa ste i tada lupali minuse. A to sto se tice pasova, pa i Barsa igra ja tebi ti meni i ja Mesiju i goool :) citam tvoje komentare i u svakom spomenjes Zvezdu :)

avatar
Barça el honor
Wednesday, 19.08.2015
00:04

Nije bitan podatak,jer se Partizan branio 2. poluvreme. Kad imas 0:0 u gostima i igraca manje retko koja ekipa ce odluciti da napada.A vecina tih pasova Borisova su bila stoperi do beka,pa malo do veznog,pa opet lopta nazad,malo na krilo pa nazad i tako...nije bilo kljucnih pasova.Videlo se da iz igre ne mogu gol da nam daju,ja sam se bojao samo prekida,tu smo pali. Iz kontri, sto je njihovo oruzje takodje nisu mogli jer nismo napadali mnogo u drugom pol.

avatar
Tuesday, 18.08.2015
23:52

Статистика је показивала да нам две године нисте шутнули у гол на дербијима па сте и тада лупали минусе кад неко каже да је Партизан заслужено освојио титулу :) Они су имали више пасова јер су имали превише комбиновања на средини по принципу ја теби, ти мени. Иначе баш су танка екипа, Партизан ако ове не избаци и не заслужује да игра ЛШ

avatar
mbczv
Tuesday, 18.08.2015
22:41

432 pasa Bate a Partizan 190, uspesnih 82% prema 60% partizanovih. Sta vam to govori?

avatar
mileta
Tuesday, 18.08.2015
22:41

Treba biti realan,bolji su od nas,dobili su nas rutinski i prolaze dalje.nS obzirom kakva smo pojacanja doveli i kakvog trenera imamo dobro smo i do ovde dogurali.

avatar
Wazza77
Tuesday, 18.08.2015
22:41

Dali smo 4 komada Steaui koja bi razbila ove Beloruse!!!Sada u nasem Hramu ili 2 gola ili kao prosla 2 puta kroz penale do Lige Shampiona!!! O Partizaaaaaneeeee

avatar
neon
Tuesday, 18.08.2015
23:25

To ti mislis da bi ih rumuni razbili, tvrda ekipa taj Bate

avatar
Igornopolis
Tuesday, 18.08.2015
22:40

Bate cist prosek. Ovo Partizan dobija kod kuce ako ne bude bilo zelenaskih poteza kao Jevtovic danas. Srecno. Ajmo Voso sledece!