Partizanovo (ne)suđeno pojačanje napravilo sjajan spoj - Holivud i Barsa!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.01.2019.
13:45
Izvor: Sportske.net

Očigledno, ne bi mu ni trebalo postavljati pitanje gde bi želeo da nastavi karijeru posle Partizana, ako uopšte dođe u Humsku...

Epa/Alberto Estevez
Epa/Alberto Estevez

Povezane vesti

Do pre samo nekoliko dana izgledalo je da će ofanzivni vezista norveškog Stromsgodseta Tokmak Nguen postati novi fudbaler Partizana, pogotovo posle njegovog dolaska u Beograd i upoznavanja sa klubom iz Humske.

Međutim, u međuvremenu su se pojavili novi zainteresovani klubovi, pa u upravi Stromsgodseta ne samo da ne žele da spuste željeno obeštećenje od 400.000 evra, već su navodno čak dodatno i podigli sumu. Podsetimo, Partizan je nudio 150.000 evra i procente i za sada nije uspeo da ostvari svoju nameru.

Ipak, Nguenu ugovor ističe na leto, pa ako ove zime ne prihvati nijednu drugu ponudu, možda ga u junu ipak vidimo u Humskoj, u crno-belom dresu, kada pomenuta prepreka neće postojati.

A dok čekamo rasplet ove priče, njegov Instagram profil nam govori da je popularni ''Toki'' veliki navijač Barselone, ne sumnjamo da mu je san da jednog dana zaigra na ''Kamp Nou''.

Kao što vidite, u Barsinoj trenerci se pojavio i u - Holivudu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Saturday, 26.01.2019
16:59

Bolje da daju Jojiću te pare za platu i da ga kupe za sigurno manje nego Sumu i prodaće ga opet za godinu dana i nećemo izgubiti ništa a dobićemo kvalitet i stasaće mnogi pored njega.