Partizanu treba snaga koja pomera ''Parni valjak''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.08.2018.
21:40
Izvor: Sportske.net

I moraće da bude na maksimumu u četvrtak...

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Partizan igrom nije potpuno zadovoljio navijače od početka sezone, pre svega zbog dva kiksa u domaćoj Superligi, ali u kvalifikacijama za Ligu Evrope crno-beli odlično napreduju i stigli su do plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope.

Do sada nisu imali maksimalnu podršku navijača, stadion u Humskoj nijednom od početka sezone nije bio ispunjen, pa bi predstojeći duel sa Bešiktašom trebalo da bude dovoljan magnet za sve one koji do sada nisu dolazili u Humsku, da u četvrtak od 20:30h pomognu ekipi Zorana Mirkovića da ostvari što bolji rezultat pred revanš u Istanbulu.

''Vi ste naš 12. igrač na terenu, snaga koja pomera Parni valjak! Za pun stadion i grupnu fazu Lige Evrope! FK Partizan - BJK Besiktas, stadion Partizan 23.08.2018, 20:30 časova'', poručuju crno-beli na Instagramu.

Pritom, u Partizanu podsećaju i na povoljnu statistiku koja kaže da kada Partizan gostuje u revanš mečevima poslednje runde kvalifikacija za najveća evropska takmičenja, obično prolazi dalje.

Neka tako bude i ovoga puta.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ivo
Monday, 20.08.2018
10:20

Mi ! mislim na Partizan moramo samo snagu racionalno trošiti da nebi pali 15 min.do kraja utakmicwe ,da nebi opet umirao kao protiv Danaca .Idemo parnići valjkići

avatar
svojnasvome
Sunday, 19.08.2018
22:34

Volim Partizan, al dok je ova prodana bolumenta tu nemam nameru da prevaljujem par stotina km dok nas oni zajebavaju.....volim Partizan al valjda ga i oni vole.... ustvari vole samo svoj interes..!