Pavkov hteo da igra, Miloje objasnio zašto nije!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 28.11.2018.
23:13
Izvor: Sportske.net, RTS

Milojević je bio zadovoljan nakon utakmice protiv Napolija, evo šta je imao da kaže.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Velike probleme pred ovaj duel imao je Vladan Milojević.

"Imali smo nekoliko kadrovskih problema, imali smo problem sa organizacijom u prvom poluvremenu. Možda sam očekivao više nego što je trebalo", rekao je Milojević nakon utakmice za RTS.

Crvena zvezda je odigrala dobru utakmicu, ali samo u drugom poluvremenu.

"Ovo drugo poluvreme je pokazalo da smo pružili dobru partiju, protiv Napolija koji je jedna fantastična ekipa. Imao sam veliku dilemu, juče smo imali problem sa Brankom Jovičićem. Jovančić je drugo poluvreme odigrao iako je imao samo jedan trening", istakao je on.

Posebno je Milojević bio radostan što je dobio igrača u vidu mladog Joveljića koji je danas odigrao čitavo drugo poluvreme.  

"Jako smo ponosni što smo dobili Joveljića koji izrasta u fantastičnog igrača, on je naša budućnost. Sve izmene su nam pomogle, popravili smo utisak iz prvog poluvremena", rekao je on.  

Izrazio je žal zbog pojedinih situacija, misli da je Zvezda mogla bolje.

"Mogli smo bolje da reagujemo, ali Napoli je to, drugo poluvreme je najbolje posle onog protiv Liverpula", ističe Milojević.

Poslednji meč u LŠ je pred domaćim navijačima, igra se protiv Pari Sen Žermena.

"Igramo pred našim navijačima, dosta igrača će nam se vratiti, bićemo zdravi. Imaću ih na raspolaganju, igraćemo utakmicu kakvu naši navijači zaslužuju."

Istakao je i sreću zbog ponašanja svojih igrača.

"Fascinantno je da je Jovančić želeo da igra od početka, to mi daje toliku dozu sreće, Pavkov je takođe izrazio želju, ali sa njim nisam želeo da rizikujem. Imamo dosta bitnih utakmica, što u domaćem prvenstvu, što u Evropi", rekao je on.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Thursday, 29.11.2018
09:52

Dzabe se trude da prodaju Stojiljkovica kad ga nece niko. Nek se vrati u Malosiste. Pavkov je klasa za njega trenutno.

avatar
GO HARD
Thursday, 29.11.2018
04:08

Koje bitnije utakmice u prvenstvu, osvojili smo ga od kad je pocelo...za sta da cuvamo pavkova? Za nebitan susret sa psgom?

avatar
BaneeeX
Thursday, 29.11.2018
03:22

Ovaj kiks pripisujem licno Miloju, jer je covek izveo ocajnu postavu. Igra mu drvo Stojiljkovic, igra mu Srnic pored zivog Ebisilija (kog su doveli da ore jsl njive???) I Jovancic kasno ulazi iako je trebao prvu postavu da igra. Prosli vikend na 2-2 ubacuje Milijasa, aloe? Svaka mu cast do sad, ali je poceo da komplikuje mnogo, i to se mnogima ne svidja, ali cute zbog dosadasnjeg njegovog uspeha.

avatar
Südkurve München
Thursday, 29.11.2018
00:16

Miloje legendo, mislim da si shvatio da Stojiljko nije za LS, ali ti ne zameram nista. Ko sam ja da ti zameram. Za dve godine, LE i LS, a nista od toga nisi obecavao

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 29.11.2018
15:18

Ja mu zameram .... Jovancic mora da igra na svakoj ozbiljnijoj utakmici. I Pavkov je morao veceras ali sad je kasno.