Pavlović i Monako - Odužilo se, kad će potpis?

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.12.2019.
17:23
Izvor: Sportske.net

Pristalice Partizana nestrpljivo iščekuju vesti iz Monaka.

EPA-EFE/RONALD BONESTROO
EPA-EFE/RONALD BONESTROO

Povezane vesti

Poznato vam je da Strahinja Pavlović u nedelju nije nastupio u Surdulici u ekipi Partizana, jer je za ponedeljak ujutru imao rezervisan let za Francusku, gde bi trebalo dapotpiše ugovor sa Monakom.

Mladi štoper je, kako je i planirano, stigao na odredište, drugi dan je već tamo, ali još uvek nema zvanične potvrde da je ugovor konačno i potpisan.

Iz Monaka se, za sada, na društvenim mrežama pojavila fotografija nastala u trenucima kada je Pavlović išao na lekarske preglede, a osim toga još uvek nema nekih konkretnijih informacija kada bi Pavlović mogao da i zvanično bude promovisan u novom klubu.

Prema dosadašnjim informacijama, Pavlović bi prolećni deo sezone trebalo da provede u Partizanu kao poajmljen igrač, a da se tek na leto priključi ekipi Monaka.

Od ovog transfera, očekuje se da Partizan zaradi najmanje 10 miliona evra, uz eventualno još tri, na ime bonusa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 17.12.2019
19:10

Partizan je zaradio od LE 6.5M €, od Rikarda 3M €, od Markovića 1.5M €, plus Ožegović to je preko 11M € i nema potrebe da prodaje osamnaestogodišnjaka koji ima još 4.5 godine ugovora i to pre nego da je prelazni rok uopšte počeo. Jedino opravdanje bi bilo kada bi te pare uložili u 5-6 ekstra pojačanja u naredna dva prelazna roka i da ostatak tima sačuvaju. 10M € su možda ogromne pare za Partizan jer je Partizan siromašan klub, ali su nikakve za igrača i potencijal kakav je Pavlović.

avatar
Ivb PcDelovi
Tuesday, 17.12.2019
20:03

А од продаје сезонских карата ћемо вратити дуг од 20 и кусур милиона?

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 17.12.2019
18:44

Ma, neće mu ovo biti poslednji pu da se vrati neobavljenog posla.Njegova prava vrednost je višestruko manja,.Dobar borac je kapa dole,znanje minimalno.Ruku na srce i treba priznai,Prtizan se prilično skockao sada.Ćelavi.Natho,Sadik,Asano, Suma,možda još neko tu može proći.M.Lazar ne,njega krasi jedino brzina,drugo ništa.

avatar
REVØLT
Tuesday, 17.12.2019
18:40

Bilo bi dobro da i to propadne.