Pazarci se plaše ''Marakane''?! Sivić: ''Ako je moguće da predamo na 3:0''

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.05.2022.
20:43
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Neobična izjava za nekoga ko se bavi sportom.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Novi Pazar je bio potpuno nedorasrtao rival Crvenoj zvezdi večeras na ''Marakani'', Zvezda je slavila sa 8:0, što joj je najubedljivija u sezoni i u velikom stilu se plasirala u finale Kupa Srbije.

Ovo je već druga veoma ubedljiva pobeda Zvezde nad Pazarcima na našem najvećem stadionu, pre dva meseca u prvenstvemom meču bilo je 5:0 za ekipu Dejana Stankovića. Takođe, jesenas je u Novom Pazaru Zvezda slavila sa 4:0.

Dakle, u tri ovosezonska meča sa Novim Pazarom Zvezda je ostvarila tri pobede, uz gol-razliku 17:0.

U prvoj izjavi posle večerašnjeg debakla, trener Novog Pazara Tomislav Sivić je kao razlog ovakvog epiloga naveo - strah koji njegovi igrači imaju od ''Marakane''.

''Na nas je uticalo prvih 20 minuta kada smo dobili pet golova. Zvezda sve što je šutnula u tom periodu, sve je bio gol. Nestvarno!

Mi imamo strah od Marakane i ako je moguće ikako da Novi Pazar ne igra nikad protiv Zvezde, da predamo na 3:0. To su ti isti momci koji su ostvarili sedam pobeda u poslednjih 10 utakmica, ovde ne mogu da ih prepoznam. Neobjašnjivo, a Zvezdi želim sreću u pohodu na duplu krunu.

Zvezda nije ekipa sa kojom možemo da se takmičimo, ali sam očekivao jači otpor. Od ovog sekunda nam ostaje da se spremamo za naredne utakmice i nadam se da ćemo ovo brzo zaboraviti'', izjavio je Sivić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke