Piksi posle trijumfa o padu "orlova", otkrio šta je sa Mitrovićem

Autor: Ivan Cvetković
subota 04.09.2021.
21:17
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Srbije u utorak igraju protiv Republike Irske u Dablinu.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je večeras da je njegova ekipa u meču protiv Luksemburga ispunila zacrtani cilj i osvojila nova tri boda u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

"Uspeli smo da ostvarimo cilj koji je bio zacrtan pre ove utakmice, a to je da se pobedi i osvoje nova tri boda", rekao je Stojković za Sport klub posle utakmice.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je danas u Beogradu selekciju Luksemburga sa 4:1, u četvrtoj kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

"Prvo poluvreme je bilo, možda ne perfektno, ali je izgledalo dobro, potpuna dominacija. U drugom delu smo pali u fizičkom smislu i dozvolili Luksemburgu da krene, da ima više posed lopte", rekao je Stojković.

"Na kraju smo, ipak, uspeli da se vratimo i da bez problema utakmicu privedemo kraju, što je najvažnije", dodao je selektor Srbije.

Fudbaleri Srbije u utorak igraju protiv Republike Irske u Dablinu.

"Mi već sutra putujemo za Dablin, videćemo kakvo je stanje igrača. Mitrović je dobio baš jak udarac, mislim da je u pitanju jagodična kost. Moramo da uradimo sve da se oporavimo što je pre moguće i da već u utorak u Dablinu pokažemo pravu igru i osvojimo bodove", rekao je Stojković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke