Polemika Iliev - Pantić, otkriveno za koliko je Zvezdin budžet veći od Partizanovog!

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.02.2019.
22:19
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Zanimljiv dijalog vodili su autor ''Partizanovog vesnika'' Željko Pantić i sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

Screenshot/YouTube/Danas Conference Center
Screenshot/YouTube/Danas Conference Center

Povezane vesti

Počelo je Pantićevim komentarom da su minule pripreme u Turskoj bile - ''najgore pripreme'', objasnio je i zbog čega ima taj stav.

''Opšti utisak da su to najgore pripreme koje smo imali do sada, po raznim parametrima, broju postignutih golova, rezultatima, opštem utisku''.

''Kako najgore, nikada većeg protivnika nismo pobedili'', uzvratio je Iliev.

''Ne, ne, to su tri utakmice bez postignutog gola'', uporan je bio Pantić.

''Željko molim te, ti gledaš iz tvog ugla, inteligentan si čovek, imamo prijateljski odnos, ali ne bih voleo da ta negativna atmosfera kruži. Ako je stručni štab zadovoljan pripremama, mi moramo da verujemo u tu priču, vrednost priprema se ne meri po učinku u pripremnim utakmicama'.

I ja sam bio igrač, u većini slučajeva se nešto slično dešavalo, mnogo negativnih komentara, ali nikad nijednu utakmicu nisam doživljavao ni pozitivno ni negativno, već kao pripremu za ono što sledi.

Čak i tu fantastičnu utakmicu sa Šahtjorom nismo posebno veličali, iako su oni igrali u najjačem sastavu'', objašnjava Iliev.

''Ja ostajem pri svom utisku, jer sam mnogo priprema prošao, da su ovo pripreme koje su pokvarile atmosferu i poljuljale poverenje navijača u ovu ekipu'', prokomentarisao je Pantić.

''Meni je najbitnije da je atmosfera u ekipi dobra. Ne čitam novine, ne čitam portale i to me ne interesuje, volim ovo da svako čuje. Verujem, ni Bata, Gordan, niko iz kluba. Nama će se suditi u takmičarskim utakmicama. Sada, da li se to tebi ili nekom navijaču ne sviđa, to je vaše pravo, ali mi smo doneli ovakvu odluku, i da ja sada raspravljam da li je to dobro ili loše... mi smo doneli takvu odluku''.

''Zvezda je izašla sa priprema tako kako je izašla, da li je percepcija o Partizanovom kvalitetu iluzija, jer je stvoreno javno mnjenje da je Partizan inferiorniji?'', bilo je naredno pitanje autora emisije.

''Istoriju pišu pobednici, mi tu ne možemo ništa da uradimo, nego da damo naš maksimum, biće tu dva derbija, da vidimo kako će ekipa da izgleda. Zvezda ima tri puta veći budžet od Partizana''.

''Ma neka ima 33 puta veći budžet, niko ne može da me ubedi da taj tim koji je nadigrao Zvezdu u večitom derbiju da je danas slabiji ili da je njihov tim nešto drastično jači sada'', uveren je Pantić.

''Svi znamo situaciju, naše ambicije su da stvaramo mlade igrače, da budu starteri i da uđemo u neki naš sistem, a ne da se ugledamo na Zvezdu. Treba da budemo realni, što ne umanjuje naše ambicije da osvajamo trofeje. Kada što pre spoznamo našu realnu situaciju, biće nam lakše da kada dođe trenutak budemo spremni da napravimo ono što se od nas očekuje'', zaključio je Iliev.

Ipak, nije se tu zaustavio, još nešto je naglasio sportski direktor Partizana.

''Željko, ako spominješ pripreme, hajde da uzmemo Šahtjor, jesmo li mi čudesna ekipa. Na njihovoj generalnoj probi Partizan je pobedio Šahtjor, zašto onda niko ne priča da smo čudesna ekipa? Niko to ne spominje, ali nemojmo ni da umanjujemo kvalitet ove ekipe. Takođe, Partizan je svaku veliku utakmicu odigrao na vrhunskom nivou od kada sam sportski direktor'', poručio je Iliev.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

37 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Thursday, 14.02.2019
16:50

gani se javlaju I likuju u situaciji totalno nejednake borbe.....Ali totalno, njima se daje sve a nama nista, cak se uzima na zelenom terenu.....cak nam se drzi ova uprava na celu da nas skroz I do kraja unisti I kako see nee bi skoro podii....prosto je mene sramota citajuci sta pisu ova dvojica spadala......pa zar tu nema ni malo blama, ljudskosti, dokle ide potreba da ovakvim izjavama vredjaju minimum inteligencije prosecnog navijaca....ovo je atak razum, pa ovo vise nije normalno, davano prevazislo pojam nepodnosljivo......fuj muka mi je od njih, pa neka vas gleda ko hoce ja ne....ne dok god su ovi banditi tu

avatar
Gogi-11
Friday, 15.02.2019
00:20

Ko vam to drzi upravu? Pa zar ilijev nije grobar zar vučelić nije partiski kadar i grobar jos iz vremena tita ko to vama bira upravu??? Bilo je lepo dok,je bila obrnuta situacija zar ne? Tada ste govorili da niko nije kriv za propast i krađu zvezde da politika i vlast nemaju nista sa tim vec nesposobne uprave... sada je svako kriv samo ne vasi strucnjaci ali ok tesko je kada se zatvori slavina... zao mi je klub jer zvezdi treba jak partizan i obrnuto ali dok su nam klubovi drzavni tako ce biti... ali zbog svega sta je radjeno dobro vi jos prolazite....

avatar
Momcilo Stojanovic
Thursday, 14.02.2019
15:46

Ivica mora ovako da govori,jer je klubu pozajmio pare za plate igračima i ako ne bude lojalan,pare će dobiti,"jednog" dana preko suda.On jednostavno,zato je i pozajmio pare,opravdava svoj loš rad i slabu percepciju kvaliteta igrača.Partizan trenutno ima grupu igrača koji mogu da igraju u Partizanu Stojković,Pantić,Rikardo,Valiente,štoper Miletić,Zakarić,Marković i možda Tošić(mora mnogo bolje nego do sada),decu koja nadolaza,a za koje treba 1-2 godine kontinuiranog igranja Pavlović,Stevanović.Đerlek,Šehović i možda neko od pozajmljenih,a ostali ,oproštajni ručak,oprost dugova i čisti papiri.Totalni reset i svake godine dovesti 1-2 dobra stranca,inače ako ovako nastave VVV i Ivica odvedoše nas u zaborav i na smetlište istorije.Njima je na prihodovnoj strani jedini plus oprost dugova.

avatar
GROBAR _PODGORICA
Thursday, 14.02.2019
15:20

POD OVIM RUKOVODSTVOM, PARTIZAN NEMA NI PERSPEKTIVU A NI BUDUĆNOST, OVO JE JEDNA LAKRDIJA KOJU SPROVODI ILIJEV, ŠOJIĆ BROJ DVA. NAPOLJE.

avatar
Znajsha
Thursday, 14.02.2019
15:18

Oba kluba su podjednake jacine cak sta vise, Partizan je za nijansu bolji i jaci ali sta ces drzava je nekom majka a nekom maceha.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.02.2019
22:58

Ma daj sad, bas da smo jaci, sigurno nismo.

avatar
NemanjaVidic No1.
Friday, 15.02.2019
00:02

zato ispao od smesnog besiktasa koji nije prosao grupu sa norvezanima i svedjanima a mi pobedili vicesampiona evrope,evo videces uskoro ko je slicne jacine,slabiji ste 5 puta bukvalno nikad veca razlika nije bila,smesan si kao cirkus

avatar
GROBAR _PODGORICA
Thursday, 14.02.2019
14:07

ILIJEV JE UNIŠTIO PARTIZAN I TO MI SE ČINI PO ZADATKU JER OVO SE NE MOŽE SVESTI POD NEZNANJE VEĆ NAMERA.

avatar
GROBAR _PODGORICA
Thursday, 14.02.2019
13:27

ILIJEV PRIČA NEBULOZE, DA BI OPRAVDAO SEBE I SVOJ KRAH U PREL. ROKU. NAPOLJE BREEEE.

avatar
Душан Терић
Thursday, 14.02.2019
10:33

Sramota me ove uprave igraca i strucnog staba. Nije problem nemati rezultat jedne sezone, ali je problem nemati plan ideju i buducnost

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.02.2019
09:29

10/11. Fikane, a sto kvaris prosek, covece? :-D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.02.2019
13:25

Pardon, 11/12.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 14.02.2019
02:02

Šojić i Pantić u svetu fudbala. Tesna koza da ne moze tesnija biti, iskocili bi da mogu iz nje!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 14.02.2019
18:31

Nema većeg Šojića od vašeg duha koji vam lebdi nad klubom, a u naš šalje policiju ili hapsi nekog svakog prelaznog roka. Mislite da su svi glupi kao vi?

avatar
Consigliere 1927
Friday, 15.02.2019
02:12

Bas me cudi otkud to kad ste golo postenje. Pa vi navijacki ne mozete da se udruzite, a kamoli nesto drugo. Da vam nije JULa i SPSa nikad klub ne bi bili. Za 30 godina od raspada Juge ste osvojili 3x vise trofeja nego za 45 godina postojanja do raspada. Al dzaba vam sve ostacete uvek nas komsija mali!

avatar
Žarko Petrović
Thursday, 14.02.2019
01:20

Prava je steta sto se politika mesa u sport i nece dozvoliti to. Ali Zvezda treba da odigra derbi sa 100% i da oduci od fudbala ove poluprofesionalce. Puni do kraja i ucutkaj ih za sva vremena, ali uvek mora da se ide na X u derbiju. A ovaj Iliev prica kako se ne gleda rezultat na pripremnim utakmicama i pominje Sahtjor, a oni protiv njih 3 puta presli centar.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 14.02.2019
18:30

Da se politika ne meša u sport zvezda ne da ne bi imala para već ne bi postojala, sama bi se ugasila 10 puta do sada. Partizan je zvezdu oducio od fudbala jesenas pa je morao zvezdin sudija da izmisli gol za zvezdu kako bi je spasio poraza. To su manje više isti timovi, sa doping kontrolom, stranim sudijama i VAR tehnologijom zvezda bi i rezultatski bila odučena jer je jedini Partizanov kiks u Sudrulici, a zvezdina jedino Rad i Voždovac pošteno pobedila uz pošten bod u Nišu, uostalom i u međusobnom duelu je Partizan bio bolji.

avatar
Žarko Petrović
Friday, 15.02.2019
15:31

Pa Terza magija, resio prvenstvo, LS i Liverpul. Ne budite smesni, svako ko je malo realan zna da je Zvezda bar 3 klase iznad Partizana.

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 14.02.2019
01:05

kakav duo.Pa dobro sezona je uspesna po Ivici,uzet Zvezdi bod,dobili Sahtjor iako da se ne lazemo kao Psz protiv nas, tako ovi protiv njih imali 10 zicera,Stojkovic skidao nemoguce,ali dobro za to je placen,plus L'Quipe,to im je najbitnija stavka i nada koja tinja i dalje,a kad im se to i ugasi,ugasice se i oni za duze vreme svi skupa.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 14.02.2019
18:36

Prvo PSŽ je zvezdi mogao da da 16, a ne 10 golova, a dao bi bar 10 da se nisu ispromašivali, a Šahtjor je protiv Partizana imao 3 zicera od toga jedan Stojković odbranio, jedan iz ofsajda i jedan nakon kiksa Valijentea. S druge strane Partizan je dao 2 gola i imao još 3 šanse. Čak i sve šuteve Šahtjora u okvir gola da računaš nisu imali 10, a s druge strane je i Partizan imao par šuta. Očigledno je da nisi gledao utakmicu već si samo pročitao o utakmicu nekoj odi zvezdinih revija širom Srbije.

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 15.02.2019
14:33

Ma covece prestani da lazes,hahah,kakve lazi kakve izmisljotine.Evo Ajntraht ti objasnio neke stvari sinoc!

avatar
Milos Gulic
Friday, 15.02.2019
00:38

Druze PSG i Sahtjor ne mogu da se porede

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 14.02.2019
00:00

Ови не могу а да не спомену Звезду.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 14.02.2019
18:36

zvezda ne može, a da ne pokrade Partizan

avatar
Burazer
Thursday, 14.02.2019
00:00

Na prvoj utakmici sada sto igraju ako ne bude penal, partizan nece postici gol. A to sto Iliev zivi u svom svetu, posebna prica...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 14.02.2019
18:41

Šta si time rekao? Apsolutno ništa. Regularan jedanaesterac regularan gol. Ne bi bilo čudo da bude tako pošto 15 od 15 kluba iz SL protiv Partizana igraju bunker uz pomoć sudija koje ne sankcionišu neogračeni broj prekršaja nad igačima Partizana žutim kartonima, a vrlo često ni same prekršaje, a ne retko i jedanesterce. Šta vi imate da pričate o Partizanu kada zvezda ne može gotovo nikog da pobedi bez sudije, znači ne iz regularnih penala već bez neregularnih stvari skoro nikoga ne može da pobedi.

avatar
NemanjaVidic No1.
Friday, 15.02.2019
00:02

zeljko malo si se unervozio,i liverpul nas pogurale sudije :(

avatar
Burazer
Thursday, 14.02.2019
23:34

Navijam za Partizan...

avatar
Südkurve München
Wednesday, 13.02.2019
23:25

''Ma neka ima 33 puta veći budžet, niko ne može da me ubedi da taj tim koji je nadigrao Zvezdu u večitom derbiju da je danas slabiji ili da je njihov tim nešto drastično jači sada'', uveren je Pantić.

ti igraci su se fizicki i emocionalno ispraznili nakon Napulja, videces ti sada

avatar
NemanjaVidic No1.
Thursday, 14.02.2019
00:00

ma batali lika svega ti komedija :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 14.02.2019
18:42

Komedijaši, recite koga ćemo sada da vidimo: Mažića, Grujića, Đokića ili nekog drugog vašeg aduta?

avatar
Rajko Mitic
Wednesday, 13.02.2019
23:23

Uvukao se strah 😂

avatar
Fikan
Wednesday, 13.02.2019
23:47

Mozda se vama uvukao...

avatar
Südkurve München
Thursday, 14.02.2019
10:17

Lipi moj, lipi pozdrav za tebe

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 14.02.2019
01:01

Nama?Hahahaahahahahahahahahaah.Dobar si Fikane,nema sta.

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 14.02.2019
00:01

Увукао се вама.

avatar
NemanjaVidic No1.
Thursday, 14.02.2019
00:01

od vas sto posto,nema ls,bice kao i prosle godine kad vise nismo igrlai evropu,ne prelazite pola