Poluvreme - Rikardo briljira, da li je prvi gol sumnjiv?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 29.08.2021.
21:52
Izvor: Sportske.net

Crno-beli vode nakon prvih 45 minuta sasvim zasluženo.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta, ekipa Partizana vodi protiv Radničkog iz Niša sa 2:0, a glavni akteri ovog dosadašnjeg meča su Živković i Rikardo. 

Partizan prilično slab u prvih 20 minuta, praktično nismo videli šansu ispred gola Radničkog iz Niša, a vredno pomena su dva nokauta, prvo je stradao Saničanin kada ga je loptom pogodio Mićibući, a onda je i Živković na sličan način bio na zemlji. 

Rikardo Gomeš je bio taj koji je najviše pretio u prvom delu prvog poluvremena, ali su njegovi udarci završavali pored i preko gola. 

Kako se poluvreme bližilo kraju, tako je Partizan preuzimao totalnu inicijativu, prvo je u 29. minutu Natho pronašao Jojića koji je pogodio stativu, a onda je došao na red Rikardo Gomeš koji nije pogodio mrežu, ali je lopta nakon njegovog udarca glavom prešla gol liniju, dovoljno za 1:0. 

Delovao je i VAR, par minuta smo čekali konačnu odluku, ali se čini da nema neke velike dileme ovoga puta. Asistencija se piše Živkoviću, igrao se 37. minut. 

Šest minuta kasnije, odnosno svega dva minuta igre, bilo je potrebno Partizanu da postigne novi gol, a ponovo smo videli isti tandem, Živković i Rikardo. Ponovo odličan centaršut, Rikardo na mestu, golman Kahriman bez mnogo šanse. 

Ništa bitnije do kraja, Partizan zasluženo vodi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke