Poluvreme u Humskoj - Opasna ''Čuka'', ''Grobari'' čekaju svog ljubimca da ''uđe i reši meč''! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
subota 05.12.2020.
16:57
Izvor: Sportske.net

Mogli su i jedni i drugi do vođstva, ali za sada mreže miruju.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Derbi 17. kola Linglong Superlige igra se u Humskoj, gde je Partizan dočekao ekipu Čukaričkog. Posle prvog poluvremena, rezultat je 0:0.

Gosti su prvu veliku priliku imali već posle dvadesetak sekundi igre, kada je Ndiaje uposlio Pantića na levoj strani, ovaj pokušao da pronađe Kajevića u petercu, ali Banjak je u poslednjem trenutku reagovao, skrenuo put lopti koja potom dolazi do N'Diajea, ali on nije uspoe da je iskontroliše.

U 24. minutu velika prilika za Partizan, Jojić je izveo korner sa leve strane, Marković je propustio loptu koja dolazi do Banjaka, ali štoper Partizana ne uspeva da savlada Petrovića sa nekih 4-5 metara od gola, golman ''Brđana'' izašao je kao pobednik u ovoj situaciji.

Trinaest minuta kasnije, još jednom je pripretila ekipa Čukaričkog, Birmančević je upsolio Ćirkovića na levoj strani kaznenog prostora Partizana, Miljković je uklizao i izbio loptu, a gosti su signalizirali da je to učinio rukom, što se nije jasno videlo na snimku.

U finišu prvog poluvremena opet Partizan opasniji, opet je Banjak posle kornera pokušao, ali ovoga puta je loptu poslao zamalo pored gola.
-
Baner
-
- - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 05.12.2020
18:43

A potencijalni penal za nas posle onog kornera, o tome ni slova?

avatar
Realni Arthur
Saturday, 05.12.2020
18:11

Partizan se muci, Cukaricki niti pokusava, ali ja ne mogu da verujem da Pantic, niti odbrana, niti napad, a plus i ne trci uopste, sad vidim zasto Partizan nije pozajmio jos godinu dana. Mislim da decko ako ne menja svo zalaganje, gotova mu karijera. Natko mi izgleda nesto neraspolozen i celo vreme prica sa arbitrom umesto da igra malo, jer uopste ne igra. Sudjene nikad ne komentiram zato sto su greske neminovne. Partizan mora da dobije ovo kako zna i ume, jer u suprotnom, nereseno ili poraz skoro da je isto, jer gubis 2 ili 3, pa nikako ne bi im prijalo da gube bodove i da ostanu treci! Tvrdim da je Suma najbolji igrac u ligi, i da zaista ne razumem ovovg Stanojevica zasto ga drzi na klupi, jer nema boljeg, Natko penzos ziv, Obradovic, Jojic, a joooj Miljkovic, trenutno u Partizanu, Suma, onaj mladi bek mi se svidja (Stevanovic?) Barnjak nije los, Zdjelar i Sceka isto ok, Asano jedino dobar ako igra na kontranapad ovako no koment! Srecno Partiznani do pobede.

avatar
Petar Petar
Saturday, 05.12.2020
18:10

Ne znam u cemu je Cuka opasna. Ponovo igraju taj cuveni gej fudbal protiv Partizana. Kada se igra protiv drugih svi u napad, primaju golove iz kontri, kada se igra protiv nas svih 11 u 30 metara od gola i mlati samo. Sto se nas tice, tesko bez napadaca da cemo do gola, ali igramo sasvim solidno - Natho i Stevanovic po ko zna koji put ove sezone najgori na terenu. Nista od njih ne dobijamo u nekoj kreaciji, prodornosti - Natho los na pasu, Stevanovic definitivno ne zna gde trci, ispada, kliza se, saplice, totalna nula.