Posle štrajka, Čačani stigli na drugo mesto!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.10.2015.
22:10
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Iako ih ove jeseni potresaju brojni finansijski problemi, fudbaleri čačanskog Borca iz kola u kolo pokazuju da su jači od svega toga, što pokazuje i najnoviji pogled na tabelu.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Burno i neizvesno bilo je proteklih dana u Čačku, igrači su zbog neisplaćenih zarada ponovo ušli u štrajk, a sve je kulminiralo ostavkom trenera Nenada Lalatovića.

Međutim, u ponedeljak se sve preokrenulo, uprava je postigla dogovor i sa igračima, ali i sa Lalatovićem, koji je pristao da se vrati na klupu Borca, a već danas Čačani su upisali novi trijumf u Superligi, već sedmi u 13 odigranih kola i izbili na fenomenalno drugo mesto na tabeli!

Borac je pred svojim navijačima savladao ekipu Metalca sa 2-1, a posle meča trener Lalatović nije skrivao veliko zadovoljstvo.

''Čestitke igračima na još jednoj sjajnoj pobedi. Znate sa kakvim problemima smo se suočavali pred utakmicu. Uz brojne odsutne igrače nije igrao ni Mićić koji je sinoć dobio temperaturu. Znate i šta se sve dešavalo proteklih dana i da dva dana nismo trenirali.

Zbog toga ova pobeda za nas vredi ne tri, nego šest bodova. Igrači su još jednom pokazali sjajan karakter koji ih je i doveo do ove pozicije. Hvala i publici koja je sve to prepoznala i u finišu bila naš dvanaesti igrač'',
istakao je Lalatović.

tabela sl


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 14.10.2015
23:07

Svaka čast igračima Borca, a bruka za grad i za klub

avatar
Младен Глишовић
Wednesday, 14.10.2015
22:55

za ovu pobedu je zasluzen trener vanic,jer je radio ocajne poteze,prvo je izvukao stopera uveo krilo,zatim veznog i kapitena koji je igrao najbolje u ekipi,a na kraju je uveo centarfora a izveo beka. sa tako ofanzivnom ekipom tesko se beleze rezultati na strani.na kraju primljen jeftin gol...ali bice bolje nadam se vez za 3 dana

avatar
M_85
Wednesday, 14.10.2015
22:29

Neverovatno je da ljudi i dalje prate ovu ligu. Posle prva dva kola zna se sampion. Zvezda ili Partizan. Ove sezone i verovatno naredne 3-4 ce biti zvezda, a posle toga ponovo partizan.

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 14.10.2015
23:06

Nostrodamus br. 2

avatar
M_85
Thursday, 15.10.2015
01:27

Ne. Ja sam prvi.

avatar
Gorann
Thursday, 15.10.2015
00:32

Hahaha kako ce Zvezda proci u Evropi narednih godina? :D