Potvrđeno - Tole nije Zvezdi ''krao'' titulu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.01.2015.
22:22
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ova potvrda iznenadiće mnoge navijače Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

U moru ostrašćenih, navijačkih komentara, sa obe strane Topčiderskog brda, koje slušamo mesecima i godinama, konačno i da neko pokuša da realno sagleda stvari.

U pitanju je Zvezdina legenda, član najslavnije ekipe u njenoj istoriji i bivši trener crveno-belih Robert Prosinečki koji je, zahvaljujući (ne)sposobnostima rukovodećih kadrova kluba iz Ljutice Bogdana došao u situaciju da mora da tuži klub koji voli najviše na svetu, zbog višegodišnjeg čekanja i lažnih obećanja o isplati dugovanja.

Prosinečki je odlučio ovih dana da ''otvori dušu'' srpskoj javnosti i bez dlake na jeziku progovori o onome što ga je pratilo dok je bio trener Zvezde, ali i sada, dok čeka na isplatu zaostalog duga.

O njegovoj reakciji na Zvezdine dugove pisali smo OVDE, a Prosinečki se dotakao i još nekih tema iz vremena dok je vodio crveno-bele, sa kojima je osvojio Kup Srbije.

Ima onih ostrašćenih navijača Zvezde koji smatraju da je njihov tim tada zasluživao i titulu, ali da ju je Zvezdi ''ukrao'' Tomislav Karadžić. Prosinečki želi za svagda da na takve priče stavi tačku.

''Ne mogu da kažem da mi je Tole ukrao titulu, jer je, jednostavno, tada Partizan bio bolji. Pokazivali smo da može da se igra protiv njih, osvoji Kup, sada i prvenstvo. Nije to bio problem, ima puno većih problema u državi, pa i u sportu'',
poručuje Robi, a prenose ''Novosti''.

Prosinečki je, naravno, zadovoljan što je Zvezda prošle sezone osvojila titulu, ali postavlja potpuno opravdano pitanje - šta je ta titula donela klubu, osim mogućnosti da se nastave besmislena navijačka prepucavanja?

''Eto, svi smo bili srećni tri dana... To je samo jedna titula više i prekid dominacije Partizana, a nisi mogao da igraš Evropu'', jasan je Prosinečki.

Aktuelni selektor Azerbejdžana dotakao se i Partizana, konstatujući da ni u Humskoj nije mnogo bolje, što je i u oči rekao prvotimcima crnobelih, prilikom jučerašnjeg susreta u Turskoj.

''Lepo su me ovde dočekali igrači Partizana, normalno je, oni brane svoje, ali rekao sam im da ni oni nisu ništa bolji'', dodao je Robi, iskreno i pošteno. On drugačije ne ume, i ne treba...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
X
Thursday, 22.01.2015
23:36

Ne bre, cekaj, pa zvezdasi kazu da je ukrao 6 u nizu. Kako to sada?

avatar
Petar Petar
Thursday, 22.01.2015
23:56

Pa nije samo tu za koju kaze Robi, ostalo sve pokrao. A sve kad se skupi za deset godina od dvesta igraca sto je igralo za njih nisu uspeli da skupe milion evra i dva transfera u neku prvu ligu. Jasno je da je krao, ovo su izmisljotine. Sad ce da ti objasne na komentarima oni sto ponavljaju dve iste recenice do besvesti.:)

avatar
damjan89
Friday, 23.01.2015
00:02

Da li ja to vidim suze??? :D