Povratak Partizanovog ''bombardera''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.04.2016.
11:43
Izvor: Sportske.net

Ali, ne u Humsku...

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Iako je posle neuspele epizode u izraelskom Makabiju iz Haife najavio povlačenje, odnosno kraj karijere, bivši fudbaler Partizana Nikola Drinčić se izgleda, ipak predomislio.

Naime, današnji ''Žurnal'' prenosi da iskusni vezista ovih dana trenira na Banjici sa fudbalerima beogradskog Rada kako bi održavao formu, što bi svakako mogao da bude ozbiljan nagoveštaj Drinčićevog ''kambeka''.

Inače, Nikola Drinčić će u septembru napuniti 32 godine, pa bi svakako mogao da odigra još koju sezonu, naravno, ukoliko ima tu želju.

Tokom karijere je promenio dosta klubova, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, nastupao je ii za reprezentaciju Crne Gore, ali kada je on u pitanju, u Srbiji će se najduže pamtiti njegovi ''projektili'' u mečevima Partizana i Crvene zvezde u prethodnim sezonama.

Prilika je da se i ovoga puta podsetimo zbog čega je Drinčić stekao epitet Partizanovog ''bombardera''.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Thursday, 21.04.2016
12:51

otprilike sa njegovim odlaskom krece i nas sunovrat..doveli jevtovica da ga zameni??bio je motor naseg tima,a jevtovic decko je promasio sport..zato su nam i ovakvi rezultati ove godine kada igraju razni jevtovici,petrovici,ostojici,ilici,bozinovi,balazici...

avatar
DovlaBalkan
Thursday, 21.04.2016
12:30

Vrati se u Partizan Grobari te cekaju