Poznati parovi četvrtfinala na Kupu prijateljstva

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.06.2019.
20:46
Izvor: Beta

Posle današnjih utakmica poslednjeg kola grupne faze Kupa prijateljstva na Zlatiboru, poznati su svi učesnici četvrtfinala.

ecfc.rs
ecfc.rs

Povezane vesti

Osijek je u Grupi D pobedila Slobodu iz Tuzle sa 1:0 i tako izborila plasman u četvrtfinale kao drugoplasirana ekipa.

Strelac jedinog gola bio je Meglić u 69. minutu.

Osiječani su tako zakazali duel sa lokalnim rivalom Dinamom u četvrtfinalu, dok su igrači Slobode eliminisani iz takmičenja.

Naredni meč bio je duel između Dinama i Olimpije, a "modri" su potpuno nadigrali svoje rivale i na kraju slavili sa 1:0 što im je donelo prvo mesto u Grupi C. Crvena zvezda i Željezničar su igrali nerešeno bez golova u poslednjoj utakmici Grupe A.

Taj rezultat je odgovarao i jednoj i drugoj ekipi. Zvezda je sa osvojenim bodom overila prvo mesto u grupi, dok je Željezničar ugrabio drugo mesto i kartu za četvrtfinale.

Sarajevo je pobedio Vojvodinu sa 2:1 u Grupi B posle velikog preokreta i dva efektna gola Sabljice i Gusinjca, a u poslednjim trenucima utakmice golman Sarajlija Sirčo je intervencijom sačuvao prednost svoje ekipe.

Na kraju i Sarajevo i Vojvodina će igrati u četvrtfinalu Kupa prijateljstva evropskih klubova i to kao prvoplasirani i drugoplasirani tim iz Grupe B, dok je Budućnost završila takmičenje zbog manje datih golova od protivnika.

Četvrtfinalni mečevi su na programu u petak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 06.06.2019
20:51

Dovoljno mi je vec smesno ovo ''evropskih klubova'', ali, kako mogu lokalni rivali da budu Osijek i Dinamo? Nije bas da su ta dva grada u komsiluku:-D

avatar
Игор Андрејић
Thursday, 06.06.2019
22:05

Pa sta su onda, africki klubovi ?!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 07.06.2019
13:09

Jesu evropski, ali, to je maska za naziv za takmicenje za klubove bivse Juge.