Predsednik Vučić o Partizanu: ''Nemaju ni prebijene pare. Recite mi šta da radimo, treba im 10.000.000 evra za sedam dana!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.10.2024.
19:47
Izvor: Sportske.net

Još jedna potvrda katastrofalnog stanja u kom još uvek aktuelno rukovodstvo ostavlja klub.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U Humskoj je konačno na vidiku promena klupskog rukovodstva, sednica Skupštine je zakazana za 11. oktobar, kada bi trebalo da se predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura povuku sa svojih pozicija, ali i ostatak klupske uprave koja ostavlja klub u ogromnim dugovima.

O situaciji u Partizanu je danas nakratko govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je otkrio da crno-belima u narednih sedam dana treba deset miliona evra državne pomoći!

''Učimo ljude da sve dobijaju od države, a onda će oni sve više da traže. To vam je kao sa našim klubovima. Ako Boga znate, recite mi šta da radimo. Ako Partizan na primer ne uplati u narednih sedam dana deset miliona evra, a nemaju ni prebijene pare. To sad više nije milion ili dva da im date, nego deset. 

Šta da radimo, od koga da uzmemo 10 miliona? Ako ne uplatite, onda će da bude: Vučiću, kriv si. Kako sam ja kriv što je neko loše upravljao i što su bili loši rezultati? 

Tako je isto i sa Crvenom zvezdom u pojedinim sportovima. Partizan i Zvezda najviše dobijaju. Kad ih naviknete da država daje, i svake godine očekuju da će država da uplati neku licencu, ovo ili ono. Da ih nismo naučili, oni bi se trudili da to pronađu sami. Ko je kriv, pa ja sam kriv. E tako i svi drugi samo čekaju kako će da uzmu od države što više para'', objasnio je predsednik Vučić.

Podsetimo, prošle godine u oktobru je Partizan od FSS tražio pozajmicu od dva miliona evra kako bi ispunio preduslove za dobijanje evropske licence. Ove godine situacija je, očigledno, još gora!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak