Priprema se utakmica u čast Radomira Antića, ovo je plan!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.04.2020.
21:04
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Inicijativa je pokrenuta, realizacija čim prođe pandemija koronavirusa.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti


Dug je spisak onih koji su želeli da upute poslednji pozdrav popularnom Antari, što u Srbiji, što u Španiji, gde je imao vrhunac trenerske karijere, vodeći sa klupe Barselonu, Real Madrid i Atletiko Madrid, sa kojim je imao i najviše uspeha.

Ali, neće se na tome završiti.

Kada prođe pandemija koronavirusa koja je, između ostalog, zaustavila i sva najvažnija sportska takmičenja širom sveta, u čast Radomira Antića biće odigrana i najmanje jedna memorijalna utakmica.

Inicijativa je potekla od Veljka Paunovića, Milinka Pantića i Đorđa Tomića, a kakav je konkretni plan za realizaciju ove ideje objasnio je Paunović u razgovoru za ''Novosti''.

''Pokrenuli smo priču Milinko Pantić, Đorđe Tomić i ja, želimo da organizujemo meč u znak sećanja na Antaru. Prvo u Srbiji, kasnije ako bude prilike i u Španiji.

Plan je da u jednom timu budemo mi koje je trenirao u svim klubovima, a u drugom fudbaleri iz generacije koju je odveo na Svetsko prvenstvo'', istakao je Paunović i ujedno uputio poziv svim zainteresovanim fudbalerima da mu se jave.

Ne sumnjamo da će veliki broj igrača prihvatiti ovu ideju i da će to biti pravi spektakl. Antić je to zaslužio...
-
Bonus

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke