Privremeno rešenje - Radna komisija vodi Vojvodinu

Autor: Beta Beta
subota 16.09.2017.
11:29
Izvor: Beta

Skupština fudbalskog kluba Vojvodina izabrala je članove novoformirane Radne komisije, koja će do izbora novog Upravnog odbora preuzeti rukovođenje klubom.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

U centru "Vujadin Boškov" u Veterniku sinoć je održana nova vanredna sednica Skupštine Vojvodine, zakazana nakon nedavne ostavke predsednika kluba Dušana Mijića.

Iako je prvobitno bilo planirano da se izabere novi predsednik kluba, s obzirom na to da je Mijić ostavku podneo tek pre sedam dana i da nije bilo dovoljno vremena da se izabere dugoročno i kvalitetno rešenje za tu funkciju, odlučeno je da se formira Radna komisija koja će privremeno preuzeti rukovođenje klubom, navodi se u saopštenju kluba.

Za članove Radne komisije izabrani su Nenad Rončević, Dušan Vlaović, Dragan Veljkov, Milan Đukić i Milan Đurić. Njihov primarni zadatak biće da naprave presek ekonomsko-finansijskog stanja u klubu, a imaće ovlašćenja i da vrše poslove koji su statutom kluba namenjeni Upravnom odboru.

Članovi Skupštine usvojili su ostavku člana Nadzornog odbora Marka Petrovića i na njegovo mesto izabrali advokata Gorana Karadarevića.

Sednici je prisustvovalo 33 od ukupno 55 članova Skupštine, a nova vanredna sednica tog tela, na kojoj treba da bude izabran novi predsednik kluba, najverovatnije će biti održana za sedam do 10 dana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke