Problemi u Zvezdi pred Milan, ali tu su i dve dobre vesti!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.02.2021.
09:13
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Kako sada stoje stvari, srpski šampion neće biti kompletan protiv ''Rosonera''.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 15:30h gostuju u Nišu protiv Radničkog, u okviru 21. kola Linglong Superlige Srbije, ali pažnja javnosti je usmerena kao onome što sledi pet dana kasnije, duelu sa Milanom u 1/16 finala Lige Evrope.

Imajući u vidu epidemiološku situaciju u zemlji, Zvezda ni protiv Milana najverovatnije neće moći da računa na podršku navijača, ali prema poslednjim informacijama, ni kadrovska situacija u ekipi nije najpovoljnija.

''Žurnal'' je preneo da je Veljko Nikolić doživeo povredu zgloba na treningu i da ga prema prvim procenama očekuje pauza zbog koje najverovatnije neće moći da zaigra protiv Milana.

U toku dana se na ovu temu očekuje više informacija, pošto Nikolić obavi svu neophodnu dijagnostiku, ali to nije jedini problem.

Neizvestan je i napadač Dijego Falćineli, koji je propustio prolećnu premijeru u Novom Pazaru, a iako se radi o lakšem problemu, on nije radio sa ekipom ovih dana, pa je veliko pitanje da li će nastupiti i u Nišu, ali za ''Rosonere bi trebalo da bude spreman.

Osim loših, tu su i dve dobre vesti iz Zvezde.

Isti izvor navodi da Aleksandar Katai pojačava ritam treninga, da je odlično raspoložen i ako sve bude u najboljem redu, mogli bismo da ga očekujemo u revanšu na San Siru, kada će se rešavati pitanje plasmana u osminu finala. Ali, jasno je da u Zvezdi neće rizikovati sa svojim najboljim igračem i da će se pažljivo pratiti njegov dalji oporavak.

Druga dobra vest za crveno-bele je da je vreme za debi najvećeg zimskog pojačanja, Filipa Falka, koji bi trebalo da zaigra možda već od prvog minuta na ''Čairu'' i ako u tom meču bude na željenom nivou, nema simnje da će napasti i Milan narednog četvrtka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke