Puklo u Humskoj, Partizan otpustio Sejdubu Sumu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 24.09.2021.
18:57
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Očekivana odluka kluba?

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je danas saopštio da je raskinuo ugovor sa dosadašnjim fudbalerom Sejdubom Sumom.

"FK Partizan zvanično obaveštava javnost da je danas raskinut ugovor sa Sejdubom Sumom. Nakon konstantnog kršenja klupske discipline od strane igrača koje je kulminiralo neovlašćenim oglašavanjem igrača u javnosti, klub je doneo odluku da sa igračem raskine profesionalni ugovor.

FK Partizan je institucija iznad svakog pojedinca, a čvrsto jedinstvo svih struktura u klubu doprinosi da stručni štab i igrači postižu odlične rezultate i da je klub na pravom putu", saopštio je klub.

Omaleni ofanzivac nedavno se oglasio putem društvenih mreža i istakao da trener "crno-belih" Aleksandar Stanojević ne govori istinu kada je rekao da je Suma povređen nakon povratka sa reprezentativnih akcija.

Njegov status bio je upitan praktično otkad je Savo Milošević napustio Humsku, sve je manje igrao kod Stanojevića koji ga je i kritikovao u nekoliko navrata.

Suma je leta 2017. godine stigao u Partizan iz Slovana u transferu vrednom 1.650.000 evra. Sezonu 2018-19 je proveo na pozajmici u Makabiju iz Haife, da bi nakon toga prikazao neke veoma dobre partije u crno-belom dresu.

Na 114 utakmica za klub postigao je 27 golova i dodao 23 asistencije.

Postavlja se pitanje da li je ugovor sporazumno raskinut ili na štetu kluba, u potonjem slučaju Partizan bi morao da mu isplati sve ugovorne obaveze.

Ako to ne bi učinio, "crno-beli" bi mogli završiti i na sudu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Friday, 24.09.2021
19:40

Ne bi bio ni prvi ni poslednji na štetu kluba, ali veća je šteta da držiš u kući buntovnika da potpaljuje i ostale. Bravo i samo oštro!