Račić: "Da nastavimo s pobedama"

Autor: Beta Beta
petak 22.09.2017.
21:02
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Uroš Račić rekao je danas očekuje uzbudljiv susret njegove i ekipe Vojvodine u nedelju i dodao da se nada da će crveno-beli nastaviti sa pobedama u Super ligi Srbije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 17.00 dočekuju Vojvodinu u utakmici 11. kola Super lige Srbije.

"Očekuje nas derbi kola, u goste nam dolazi jak protivnik. Vojvodina svake sezone pokušava da se umeša u borbu za titulu i konstantno su u vrhu tabele. To daje dodatnu draž meču koji nas očekuje u nedelju, sigurno neće nedostajati borbe i atraktivnih poteza na terenu", rekao je Račić za sajt kluba.

Zvezda je prva na tabeli sa 25 bodova, dok je novosadska ekipa druga sa tri boda manje, ali i utakmicom više.

"Za nas je vrlo važno da zabeležimo još jednu pobedu i da onda mirne glave možemo da se pripremamo za okršaj koji nas očekuje naredne nedelje u Ligi Evrope (protiv Kelna)", rekao je Račić.

Izabranici Vladana Milojevića će pored serije pobeda pokušati da nastave i seriju utakmica bez primljenog gola. Gol razlika Zvezde od početka sezone je 22:1.

"Sigurna igra u odbrani nam mnogo znači, podatak da smo primili samo jedan gol bitan je koliko odbrambenoj liniji, toliko i ostatku ekipe. Vidi se da smo iz utakmice u utakmicu sve sigurniji i da smo rešeni da što duže sačuvamo svoju mrežu. Takođe, uz igrače kakve imamo ne moramo da brinemo o golovima, pokazali smo da je svako u ekipi sposoban da zatrese protivničku mrežu", rekao je Račić.

Česte rotacije u timu zbog velikog broja utakmica ne predstavljaju problem fudbalerima Zvezde.
 
"Pokazali smo na prethodnom meču u Čačku da i kada izađemo u kombinovanom sastavu igramo dominantno. Ko god da se on mojih saigrača nađe na terenu pokazuje ogroman motiv i zavidno fudbalsko znanje. Šef mi je ukazao veliko poverenje kada mi je dao punu minutažu na prethodnoj utakmici. Prilika da igra prvenstvene utakmice mnogo znači svakom mladom fudbaleru", rekao je Račić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke