Radović sa Poljacima o svojih 76 dana u Partizanu - Šta ga je to ''koštalo živaca''?

Autor: Darko Mitrović
subota 03.09.2016.
22:04
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji prvotimac Partizana otkrio je da je ''poslušao svoje srce'', kada je doneo odluku da se vrati u Legiju u samom finišu letnjeg prelaznog roka.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

S obzirom da je sredinom juna došao u Partizan, mnogi su bili iznenađeni odlukom Miroslava Radovića da već krajem avgusta napusti crno-bele i vrati se u Legiju iz Varšave, gde ima status klupske legende.

Radović je u Humskoj proveo tek 76 dana, a u intervjuu za poljski ''Super ekspres'' objasnio je zbog čega je odlučio da tako brzo ode iz Partizana.

''Bio sam odlučan u nameri da odem. Na taj način sam poslušao svoje srce. Vratio sam se u Varšavu, jer sam zaista to želeo'', istakao je Radović, ne krijući da je trener Marko Nikolić želeo da ga ima u svom timu u nastavku sezone.

''Novi trener Marko Nikolić mi je rekao: 'Želim da ostaneš, ali poštovaću svaku tvoju odluku''', dodao je Radović.

Iakusni, 32-godišnji fudbaler je poljskim novinarima otkrio i šta se dešavalo u i oko Partizana u protekla dva meseca.

''Eliminisani smo smo iz Evrope, posle čega atmosfera nije bila najbolja. Mnogo toga dolazilo je iz svlačionice. U medijima je bilo čudnih izjava nekih ljudi koji su povezani sa klubom.

Usledili su porazi u prvenstvu, posle kojih je otišao trener. Kad ne ide morate da nađete krivca. Ne bežim od odgovornosti za razočarenje. Nisam dete, znam gde smo grešili'',
zaključio je Radović.

On se osvrnuo i na reakcije navijača na njegov ekspresni odlazak iz Humske.

''Navijači vole Partizan i za njih je sve ovo čudno. Iz njihove perspektive je čudno da igrač koji je došao u letnjem prelaznom roku, ode iz kluba u istom prelaznom roku. Čini mi se da možda niko nije očekivao da ću se zaista vratiti u Poljsku. Sve ovo me je koštalo živaca, ali najvažnije je da se srećno završilo po mene'', naglasio je Radović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 04.09.2016
14:39

Ti i dalje pricas?

avatar
Hromi
Sunday, 04.09.2016
11:20

Kakvo je djubre ovaj mutant,srce ga vuklo u maribor,pa ga vuklo u partizan,pa u legiju...pa koliko imas srca rugobo?

avatar
denikv
Sunday, 04.09.2016
11:09

prestani bre da pricas sve i svsata, kao ti si bio naivan pa nisi znao sta se desava u partizanu. havla za sve dovidjenja ostani u legiji ali ces tamo biti samo jedan obican stranac.

avatar
Saturday, 03.09.2016
23:48

Koštalo ga je to što je Partizan ispao iz evrope. Uz klub se ostaje i u teškim momentima, ne samo kada je lepo! Ovo je klasična izdaja! Retko ružan čovek, na sve je pljunuo što ima veze sa Partizanom.