Reakcije na izbor Sudijske komisije - "Delije" besne, "Grobari" podsećaju na 146. "večiti" derbi

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.12.2017.
18:10
Izvor: Sportske.net

Odluka Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije da Milorad Mažić deli pravdu na 156. "večitom" derbiju izazvala buru među navijačima dva kluba.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Do početka 156. "večitog" derbija ostalo je manje od 24 sata. Tokom popodneva doneta je odluka da ulogu glavnog arbitra na najvećoj svetkovini srpskog fudbala obavlja jedan od najboljih sudija Evrope i sveta.

Verujemo da bi u svim drugim ligama imenovanje najboljeg sudije za glavnog arbitra najvećeg derbija bilo pozdravljeno od strane aktera utakmice, ali to u Srbiji nije slučaj.

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem koje ste mogli da pročitate OVDE, a u skladu sa tim saopštenjem odluku Sudijske komisije komentarišu i navijači kluba iz Ljutice Bogdana.

Uvrede pljušte na račun Milorada Mažića, Fudbalskog saveza Srbije i Slaviše Kokeze, dok pristalice Partizana izbor Sudijske komisije ocenjuju kao najbolji mogući u datom momentu.

"Grobari" na društvenim mrežama podsećaju navijače Crvene zvezde za koga je Milorad Mažić sudio dva penala na jednom meču, odnosno kada je oštetio Partizan.

Uglavnom se radi o sličnim "argumentima", a malo je onih koji su konstatovali da ne postoji bolji izbor i da "večiti" imaju čast da im sudi arbitar koji se visoko rangira kod UEFA i FIFA.

Utakmica 22. kola Super lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde igra se u sredu od 18 časova na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 66
Tuesday, 12.12.2017
19:36

Zvezda ne sme da se odrekne domaćih sudija tačka.

avatar
Coole
Tuesday, 12.12.2017
19:18

Valja da sudi barsi i realu ali ciganima ne odgovara :D

avatar
Yeti Sumadinac
Wednesday, 13.12.2017
15:34

Reci mi molim te na njegovim utakmicama u ovoj polusezoni koliko je igraca izneto sa terena i to bez zutog kartona ??? nOvaj derbi ja se iskreno nadam da ce se naci neki dobar covek da slomi nogu Evertonu i to bez kartona, da se postuje tradicija.