RTS uz srpske klubove u Evropi, najavljena još dva TV prenosa i dve reprize!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.07.2019.
16:04
Izvor: Sportske.net

Hoće li ovo postati praksa?

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Sutra počinje nova sezona za naše klubove u Evropi, otvoriće je Crvena zvezda utakmicom protiv litvanske Suduve u Marijampolju (utorak 20 časova), a kako smo objavili ranije danas, ovaj meč će biti prenošen na prvom programu RTS-a.

Bilo je malo zabune oko termina TV prenosa, ali u međuvremenu je RTS promenio sutrašnju programsku šemu, izbacio ''Srećne ljude'', a utakmicu Suduva - Crvena zvezda ''smestio'' u ispravan termin - 19:55h.

Ono što će dodatno obradovati srpske ljubitelje fudbala, jeste i informacija da će i utakmice Čukaričkog i niškog Radničkog u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope takođe biti direktno prenošene na javnom servisu, ali na RTS 2.

Radnički u četvrtak gostuje u Talinu, gde će odigrati prvi meč protiv Flore, a TV prenos je zakazan za četvrtak od 17:55h na RTS 2.

Dva i po sata kasnije (20:25h), na istom programu moći ćete da gledate i prvu utakmicu između Čukaričkog i jermenskog Banantsa, koja se igra u Beogradu.

Ni to nije sve od RTS-a. Ko propusti TV prenose mečeva naših klubova u kvalifikacijama za LE, iste večeri će moći da gleda reprize, i to Flora - Radnički na RTS 2 od 23:40h, a Čukarički - Banants od 01:15 na istom kanalu.

Od srpskih predstavnika ove serzone u Evropi imamo i Partizan koji startuje od drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, 25. jula, najverovatnije protiv škotskog Kilmarnoka koji tek treba da odmeri snage sa velškim Konahsom.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke