Rukavina imenovao naslednika

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.03.2019.
21:56
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Desni bek reprezentacije Srbije Antonio Rukavina otvoreno je govorio o tome ko bi u budućnosti mogao da ga zameni u državnom timu.

Epa/David Hecker
Epa/David Hecker

Povezane vesti

Kritična je pozicija desnog beka u reprezentaciji Srbije pa tako Antonio Rukavina i dalje mora da bude maksimalno posvećen obavezana u državnom timu iako je imao drugačije planove.

Desni bek Astane nedavno je kazao da je prilikom izbora kluba uzeo u obzir činjenicu da će ga u reprezentaciji naslediti neko mlađi, a to se nije dogodilo ni posle Svetskog prvenstva.

"Da, po medijima ispada kao da hoću da se oprostim, a istina je da je normalno da dođe neko mlađi, sve je to proces. Ali isto tako selektor je taj koji pravi izbor. Nema star i mlad igrač, i ja sam tu...", rekao je Rukavina pred sutrašnji meč sa Nemačkom.

Fudbaler Astane otvoreno je govorio i o tome ko bi mogao da ga nasledi u "A" selekciji Srbije.

"Naslednik? Možda je logično da to bude neko iz mlade selekcije, primera radi Milan Gajić, koji treba da se kroz igre u klubu nametne i A timu", rekao je Antonio Rukavina.

Bivši fudbaler Partizana sutra će upisati 56 nastup u dresu sa državnim grbom, a kao najiskusnijem u timu pripašće mu i kapitenska traka.

Utakmica Nemačka - Srbija imaće prijateljski karakter, ali će za obe selekcije predstavljati pripremu za početak novog kvalifikacionog ciklusa.

Meč je zakazan za sredu od 20:45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke