Sad je i definitivno, evo kakav ćemo Milan gledati u Beogradu, najveća opasnost od hrvatskog napada!

Autor: Boris Jovanović
subota 13.02.2021.
09:48
Izvor: Sportske.net

Bez rizika danas, Milan zna prioritete...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan večeras gostuje Speciji i više nema nikakvih dilemna, niti će Pioli koga čuvati za Beograd, Evropa je u drugom planu. Milan želi da nastavi niz u šampionatu, da iskoristi teške utakmice Intera i Juventusa i eventualno napravi još veću prednost na vrhu "Rosoneri" igraju strašno na strani, Specija nije tim od koga bi trebalo da se boje, ali svejedno, Pioli će izvesti najjaču moguću ekipu.

Uz Donarumu, igraće Dalot (pošto je Kalabrija suspendovan), Kjaer i Romanjoli kao centralni bekovi, levo je neprikosnoven Teo Ernandez.
Od bolesti se oporavio Benaset, Kesi i Salemakers će mu praviti društvo u veznom redu, a iza dvojice napadača Ibre i Rafaela Leoa biće Turčin Čalhanoglu.

Šta ovo znači?

U Beogradu treba očekivati napadački tandem iz Hrvatske, Rebić-Mandžukić, zatoim Kastiljeha, nesuđenog igrača Zvezde Krunića, a šansu će verovatno ponovo dobiti Dalot jer će Pioli čuvati Kalabriju za "Madoninu".

U Beogradu bi trebalo očekivati Tonalija koji će danas biti na klupi, kao i Realovog Brahima Dijaza, Tomorija iz Čelsija kao jednog centralnog beka, dok će drugi verovatno biti neko iskusniji, možda i kapiten Romanjoli. 

Dakle uslediće kompletna promena kako bi se najbolji sačuvali za Inter, a neki igrači, Ibra sigurno, verovatno i Ernandez i Kjaer.

U svakom slučaju, Zvezdine šanse će tako biti veće, ali opet, veliki klubovi kao Milan imaju kvalitetne igrače i među rezervama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke