Sanacija terena na "Čairu" čeka proleće?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.11.2018.
22:34
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Sve su prilike da će fudbaleri Radničkog tek na proleće zaigrati na kvalitetnoj podlozi.

fkradnickinis.rs
fkradnickinis.rs

Povezane vesti

Nadali su se fudbaleri Radničkog da će već tokom jesenjeg dela tekuće sezone zaigrati na dobrom terenu, ali će morati da se strpe još neko vreme.

Gradska uprava Niša raspisala je juče novi tender za sanaciju terena na stadionu "Čair", pošto se na prethodni nije javio nijedan ponuđač, javljaju "Južne Vesti".

Novi tender otvoren je do 29. novembra, a izvođači radova se obavezuju da će nakon uvođenja u posao za najviše 20 dana obaviti sanaciju terena.

To znači da radovi neće moći da počnu pre kraja decembra, a samim tim i da će Radnički tek na proleće zaigrati na boljem terenu.

Radovi na sanaciji terena stadiona "Čair" podrazumevaju uklanjanje postojeće travnate podloge, nasipanje peska, pravljenje drenaže i sistema za zalivanje.

Kako Radnički u tekućoj sezoni ima visoke ambicije i želi novi izlazak u Evropu, od ključne je važnosti da na početku naredne godine radovi na sanaciji travnate podloge na "Čairu" budu okončani. Ne treba zaboraviti ni to da se finale Kupa Srbije za sezonu 2018/19 igra na stadionu u Nišu i da je to još jedan razlog da se obavi sanacija terena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Friday, 23.11.2018
00:18

Jel robija neko uopste, zbog ove sramote oko renoviranje Caira, koje jos nije upotpunosti zavrseno?