Sanogo se izvinio: ''Noga mi je produžila, nisam mogao da je zaustavim''

Autor: Beta Beta
petak 11.09.2020.
23:17
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Seku Sanogo izvinio se kapitenu Čukaričkog Marku Dociću što ga je teško povredio u večerašnjoj prvenstvenoj utakmici i rekao da nije imao nameru da dodje do bilo kakvog kontakta u borbi za loptom.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

"Žao mi je zbog povrede Docića. Prilikom izbijanja lopte, noga mi je produžila, nisam mogao da je zaustavim i zaista nisam imao nameru da ga udarim ili da dođe do bilo kakvog kontakta između nas dvojice.

Stvarno saosećam sa Docićem i želim mu što brži i uspešniji oporavak i upućujem mu najiskrenije izvinjenje zbog starta koji, ponavljam, nije bio moja namera", rekao je Sanogo za klupski sajt.

Sanogo je u 62. minutu oštrim startom slomio nogu kapitenu Čukaričkog Marku Dociću, koji je na nosilima iznet sa terena.

Fudbaler crveno-belih dobio je žuti karton.
-
Baner 4
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 12.09.2020
22:52

Могао си да будеш мало пажљивији фудбал није рат.

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 12.09.2020
18:17

Ljudski je priznati gresku i izviniti se.

avatar
Gogi-11
Saturday, 12.09.2020
12:15

Jedino sta je ovde dobro je izvinjenje... kod 3:0 nema,potrebe za ovakvim startovima ali kasno je da naucis.... nije ni cudo sto svuda grejao klupu

avatar
aleksbn
Saturday, 12.09.2020
09:39

Čuj ovo, "noga mi se produžila" ahahahahaha xD Koliko znam, može bolovanje da se produži, odmor, al' da se noge produžuju same od sebe, to još nisam čuo. Ovo je neki medicinski fenomen.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 12.09.2020
00:38

Aha hoće to tako da se ne može zaustaviti. Pa ko ide đonom takvom silinom nakon šuta ili ispucanja. Jasno je da je znao i video protivnika. Bjekoviću, hoće li tvoja poštena Disciplinska komisija da reaguje i kazni Sanogoa sa bar 4 utakmice za ovakav start? Neće?

avatar
Robert Lewandowski
Saturday, 12.09.2020
00:36

Ne sumnjam da nije bio nameran start (iako sam Partizanovac), ali ipak je morao da dobije crveni.

avatar
magister
Saturday, 12.09.2020
00:28

Žuti karton!!! Verovatno ga je sudija usput i - strogo gledao? Strašna kazna! Sigurno se potresao Sanogo. Kad je Suma PAO na Drinčića, to je protumačeno kao - nasilje. Kad se igraču Zvezde *produži noga* pa verovatno prekine jednu fudbalsku karijeru, dobije - žuti karton, sudija ga strogo gleda... i da, izvini se posle utakmice...

A, jel' se Suma izvinio Drinčiću posle utakmice? Doduše, nije mu slomio nogu ili bilo šta, ali je delovao nekako - opasno i nasilnički dok je padao posle Drinčićevog prilično bezobzironog starta. A kad je pao na njega, Drinčić je skočio i krenuo ka njemu (Sumi). Baš se pitam, da li mu se Suma naknadno izvinio, jer u tom izvinjenju je - ključ. Ovaj sudija je znao da će se Sanogo izviniti, pa je dao - žuti, onaj sudija je znao da se Suma neće izviniti i dao je - crveni. Znači - opravdano i pravedno. Svakom prema zaslugama, zar ne?

avatar
Don Carlo
Friday, 11.09.2020
23:26

nogooooo izduži se :D