Saša Ilić po ko zna koji put pokazao svoju veličinu! A onda je Bogosavac poveo navijanje kapitenu u čast!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.09.2016.
13:53
Izvor: Sportske.net

Partizan i dalje ne može bez legendarnog Saleta, što je još jednom potvrđeno u 152. večitom derbiju.

Screenshot: You Tube/Grobari.net
Screenshot: You Tube/Grobari.net

Povezane vesti

Do njegovog ulaska, derbi je bio prava uspavanka, a onda ga je Saša Ilić začinio svojim kreacijama, od kojih će se najduže pamtiti ona iz 89. minuta, kada je započeo akciju iz koje je potom Leonardo postigao pobedonosni gol.

A koliko se legendarni Sale žrtvuje za svoj Partizan i u svojoj 39. godini,  svedoči i informacija objavljena posle derbija da je Ilić odigrao meč protiv Crvene zvezde, i pored velikog gubitka u porodici.

Beogradski mediji su preneli da je Iliću preminuo zet, ali je maestralni vezista smogao snage da odigra derbi, i u njemu da ključni doprinos trijumfu.

U ime igrača, Saletu se na zanimljiv način zahvalio Miroslav Bogosavac, koji je neposredno posle meča ispod južne tribine uzeo mikrofon i poveo skandiranje Iliću u čast.

''Ja bih da igra još malo, jer je Sale samo jedan...'', započeo je Bogosavac, a za njim nastavili i navijači i ostali fudbaleri Partizana, a Ilić je sve to ispratio na njihovim rukama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anti Beogradjani
Monday, 19.09.2016
17:43

ispao je veliki covek i sa zivkovicem i panticem,a i malo sto je pecnuo Mitra i tu je takodje pokazao velicinu...Da je normalan klub on bi odavno bio van terena,mozda u fotelji u upravi jel godine ga gaze,celzi moze da otpusti lamparda,a sale ce igrati u partizan jos 30 godina,i eto dokaza kakve igrace imaju veciti,kad je najbolji u ekipi partizana Ilic sa 38 godina valjda

avatar
fc Partizan/fc Inter
Tuesday, 20.09.2016
02:23

Celzi ima para da Lamparda zameni igračem njegovih kvaliteta,Partizan ne. U tome je razlika.

avatar
Anti Beogradjani
Tuesday, 20.09.2016
14:37

kako onda funkcionisu ,ako nemaju para???Onda ispada da nisu cista posla u partizanu,kao i u zvezdi????A da ne pitam gde su pare od Jovetica,mitrovica,ljajica ,bambija itd... kad nemaju kintu da zamene jednog 38-godisnjaka

avatar
KO!
Monday, 19.09.2016
15:14

kako klonirati saleta???

avatar
Magaraga
Monday, 19.09.2016
14:56

Istina je. Sale nije prisustvovao sahrani zbog derbija ali se odmah posle derbija zaputio na sjever Crne Gore dje je sahranjen njegov zet. Sale veliki čovek, i veliki igrač.