Savić pred Keln: ''Primamo malo golova u Evropi, špicevi da krunišu našu dobru igru''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.12.2017.
12:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin štoper veruje u pozitivan rasplet u četvrtak.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Crvena zvezda nije uspela da napravi dobru uvertiru za meč odluke u borbi za evropsko proleće, osvojila je samo bod u duelu sa Bačkom, ali možda iz svega bude i pozitivnih posledica, ako crveno-beli ovaj kiks shvate kao pravovremenu opomenu.

U iščekivanju ovog duela, Zvezdin štoper Vujadin Savić ističe čvrstu odbranu crveno-belih tokom čitave sezone, pogotovo u Evropi. Uveren je da će tako biti i protiv Kelna, a da će Zvezdini napadači u meču odluke sve to krunisati golovima na drugoj strani.

''Ova ekipa stekla je ogromno iskustvo igranjem u Evropi prethodnih nekoliko meseci i sada je došao trenutak da to i dokažemo.

Zadovoljan sam našim dosadašnjim učinkom u grupi, a posebno činjenicom da primamo jako malo golova na evropskim mečevima.

Nadam se da ćemo ovog puta timski uspeti da sačuvamo mrežu, a da će naši špicevi krunisati dobru igru čitave ekipe golovima'',
istakao je Savić.

O motivaciji pred jednu ovakvu utakmicu ne treba ni postavljati pitanje.

''Imamo vremena da se pripremimo, četiri dana napornog rada su pred nama. Motiv nam ni na jednoj utakmici nije falio, niti će ikada faliti, svi smo svesni kolika je čast i privilegija nositi dres Crvene zvezde.

Ne sumnjam da ćemo dati i više od sto posto svojih mogućnosti kako bismo na kraju slavili pobedu sa našim navijačima.

Podržavaju nas od samog početka, nema potrebe da dodatno naglašavam koliko nam znače na svakoj utamici. Zasita, naši navijači su naša snaga i pokazaćemo koliko smo jaki zajedno na meču sa Kelnom'',
naglasio je Savić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 04.12.2017
14:42

Srbija i srpska dijaspora ocekuje u cetvrtak na Rajku Mitic pobedu Zvezde te noci hladne jer Keln na Marakani mora da padne i mnogima glavobolje da zadadne.