SC u Staroj Pazovi - Ponos FSS-a

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 19.03.2016.
15:25
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Prošlo je tačno pet godina otkako su čelnici UEFA i FIFA priznali da Srbija ima jedan od najlepših sportskih kompleksa u Evropi.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

U maju ove godine se navršava pet godina otkako su UEFA i FIFA priznali da FSS ima jedan od najsavremenijih i najfunkcionalnijih sportskih centara u Evropi. O isplativosti ovog centra u Staroj Pazovi i ne treba pričati previše, dovoljno je reći da su tu ponikli svetski prvaci, kao i da je svake godine ostvaren značajan profit.

Statistika je sjajan pokazatelj značaja ovog centra, odigrano je 820 utakmica, odrađeno oko 4 hiljade treninga, pre svega mlađih kategorija.

Činjenica da su iz ovog kompleksa ispraćeni i šampioni posebno pokazuje zadovoljstvo kod čelnih ljudi FSS-a.

"To je činjenica na koju smo posebno ponosni, jer su ti momci upravo iz Stare Pazove ispraćeni na velika takmičenja sa kojih su se vratili sa zlatom oko vrata", ističe Predrag Đalović, direktor SC FSS-a.

"Takođe, postoji jedan segment koji nije tako lako merljiv, a koji će u budućnosti sigurno doneti dodatni kvalitet našem fudbalu. U Sportskom centru FSS održava se veliki broj seminara za trenere i sudije, do sada smo imali vise od dve stotine raznoraznih edukativnih sadržaja što svakako zaslužuje pažnju."


"U značajnoj meri okrenuti smo radu sa najmlađima, ne samo kroz Razvojne turnire UEFA. Ovog leta od 10. do 16. jula biće održan deveti kamp pod nazivom „Igraj za Srbiju“. To je kamp koji se organizuje isključivo za našu talentovanu decu iz dijaspore. Fantastičan program koji nije samo sportski, u kome se deca našeg porekla koja žive u inostranstvu upoznavaju sa našom kulturom i istorijom, a treniraju po specifičnom programu FSS. Želja je da ih na taj način vežemo za naš nacionalni tim. Do sada je prodefilovalo preko 500 igrača koji se sada nalaze u evidenciji FSS i koji se prate",
rekao je Predrag Đalović, direktor SC FSS-a.

Posebno je naglasio za kraj da je na Skupštini FSS-a konstantovano da je SC FSS-a do sada ostvario najbolje rezultate u 2015. godini i da se svake godine beleži porast za oko 10%.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 19.03.2016
17:03

Mordovija se pripremala u SC FSS-a, a u zvezdu za sitniš puste Donalda i Le Taleka. Slučajno? #uslovna licenca; #reflektori; #bespovratne pozajmice

avatar
Red Star
Saturday, 19.03.2016
17:47

primarna emisija+Teleoptik centar+Tole= 6 titula +trava za glavni teren, Slucajno?

avatar
RVT: NEVER OUTGUNNED
Saturday, 19.03.2016
16:28

A sta je sve sramota FSS-a, kad ce to da vam predoce i kad ce da pocnu sa nabrajanjem svih negativnih pojava za koje ste vi (iskljucivi) krivci?!