Šćepanović: "Velika pobeda za Vojvodinu i srpski fudbal"

Autor: Beta Beta
petak 31.07.2015.
09:19
Izvor: Beta

Niko ponosniji od prvog čoveka novosadskog tima.

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina Zoran Šćepanović rekao je da je veoma srećan i ponosan na ekipu posle večerašnje ubedljive pobede nad Sampdorijom.

"Veoma sam srećan i ponosan na ovu ekipu. Čast je sada biti predsednik Vovjodine. Ovo je velika pobeda, ne samo za Vojvodinu nego i za celokupan srpski fudbal. Nadam se da će biti i zamajac da zajedno možemo da uradimo neke stvari i na klupskom i na reprezentativnom nivou", rekao je Šćepanović novinarima posle utakmice u Torinu.

Vojvodina je deklasirala Sampdoriju sa 4:0 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Neozbiljno bi bilo biti neoprezan pred revanš, i danas se na momente videlo koliko je Sampdorija opasna kada joj date prostor. Nema šale s njom. Ali, jesmo napravili veliki pomak. Večeras slavimo, sutra razmišljamo već o Javoru", kazao je Šćepanović.

Novinare je zanimalo zašto uoči utakmice nije zamenio kravatu sa predsednikom Sampdorije Masimom Fererom, iako je bilo najavljeno.

"Mislim da mu nije večeras do toga. Ali, ne zameramo, a biće svakako naš gost u Novom Sadu. Ne za revanš, jer mu je tada rođendan, ali one tamo nedelje će doći u Novi Sad", rekao je Šćepanović.

Revanš će se igrati za nedelju dana u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ADVOKAT
Friday, 31.07.2015
10:55

Zagorcicu,igraci Vojvodine,kompletni strucni stabu,predsednistvo kluba,navijaci i simpatizeri Vojvodine,okoreli sam crno beli,to ne menja stvari,cestitam vam od srca na pobedi sinoc,da ovako nastavite i dalje! Uradili ste zaista veliku stvar,dali ste 4 Sampdoriji u gostima u vremenu kada se ni Albancima,Kazahstsncima i Farskim ostrvima ne moze ni 3 dati kuci! Bravo ....

avatar
pogled sa avale
Friday, 31.07.2015
09:31

Bravo za pobedu, bravo za trenera Zagorcica, bravo za upravu Vose........bravo za hrabrost renoviranja ekipe i dovodjenju igraca iz nase Super lige gde ima kvaliteta, samo treba imati strucnosti i prepoznati kvalitet koji je trener Zagorcic pratio i formirao u pobednike !!!