Sećate se šta je Sivić izjavio kad je sa Pazarom od Zvezde izgubio 8:0?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.07.2022.
21:30
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Večeras mu preti nešto slično, ali sa Radničkim.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Pre tačno dva meseca, Tomislav Sivić je gostovao na ''Rajku Mitiću'' sa ekipom Novog Pazara u polufinalu Kupa Srbije. Tada su Pazarci pod njegovim vođstvom poraženi od Crvene zvezde, kasnijeg osvajača kupa sa čak 8:0, a posle meča iskusni trener je dao zanimljivu izjavu, aludirajući na to što Pazarci ni u prvenstvenim mečevima prošle sezone nisu mnogo bolje prolazili protiv Zvezde.

''Sve što je Zvezda šutnula, ušlo je u gol. Nestvarno. Imamo strah od Marakane. Ako je moguće ikako da Novi Pazar ne igra nikad protiv Zvezde, da predamo na 3:0. Momci kad dođu ovde, ne mogu da ih prepoznam. To su isti momci koji su na poslednjih 10 utakmica ostvarili sedam pobeda. Čestitam Zvezdi i želim sreću u pohodu na duplu krunu'', rekao je Sivić posle poraza od 8:0.

Po završetku sezone, Sivić se preselio na klupu niškog Radničkog, a voljom žreba zapalo mu je da već u prvom kolu vodi Nišlije baš protiv Zvezde.

Iako su tokom prvog poluvremena fudbaleri Radničkog imali nekoliko odličnih prilika, Zvezda je posle prvih 45 minuta vodila sa 3:0, a već na početku drugog i sa 4:0, uz još jedan poništen gol Bukarija zbog ofsajda.

Izgleda da nije bio problem samo u strahu fudbalera Novog Pazara od ''Marakane''...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke