Šeici daju milione za Sadika, dogovor blizu!

Autor: Milovan Longinov
subota 03.10.2020.
11:12
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo prava ponuda?!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Umar Sadik je na izlaznim vratima Partizana, a prema poslednjim informacijama karijeru bi mogao da nastavi u Španiji.

Kako je preneo transfer guru Đanluka Di Marcio, španski drugoligaš Almerija, želi napadača Partizana do kraja prelaznog roka.

Ovaj izvor ne otkriva cifre, ali ako uzmemo u obzir da je novi vlasnik Almerije šeik - Turki Al-Šeik, jasno je da bi u Humsku mogla da stigne ponuda koja se čekala.

Turki Al-Šeik je vlasnik Almerije postao prošlog leta, a u španskim medijima se  brzo proširila priča da bi ovaj klub mogao da postane španski Mančester Siti.

On je imao ambiciju da uloži milione, da najpre vrati Almeriju u elitu, prvi put posle 2015. godine, a prošle sezone im je povratak pokvarila Đirona u plej ofu.

Almerija ove sezone kreće u još jaču borbu za povratak u La Ligu, a Umar Sadik je meta broj jedan. Plan je da on zameni Darvina Nunjeza, koji je nedavno napustio Almeriju za rekordnih 24 miliona evra i prešao u Benfiku.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još nešto više od dva dana i čeka nas uzbudljiva završnica.

Baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Saturday, 03.10.2020
12:40

U redu da ga prodaju ali ko ce da ga zameni. Neka onda dovedu dobrog spica a ne novog Matica. Holander nije pravi spic, slicno kao Markovic. Veca je vetovatnoca da cemo igrati barem do zime bez spica, ove laznjake ne racunam.

avatar
TSM
Saturday, 03.10.2020
11:52

Za 15 miliona moze!

avatar
BlueBoy84
Saturday, 03.10.2020
11:16

Info je 13+bonusi + 15%od sledeće prodaje. Msm da je to solidna ponuda. Bolje nego 15keš, jer biće još boljih transfera, s'obzirom na njegov napredak koji je evidentan. Nije više samo talenat