SL - Caki Stojanović obeležio 10. kolo

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 01.10.2018.
18:40
Izvor: Sportske.net

Bilo je još kandidata za zvanje najboljeg pojedinca 10. kola Super lige, ali je iskusni Caki Stojanović na kraju završio ispred konkurenata.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Centralni vezni fudbaler Radničkog iz Niša Saša Stojanović (35) proglašen je za najboljeg igrača 10. kola Super lige u izboru zvaničnog sajta takmičenja.

Prekaljeni vezista dao je nemerljiv doprinos u igri Radničkog tokom derbi susreta sa Partizanom koji je završen nerešenim rezultatom (2:2).

Caki Stojanović je upisao asistenciju i gol u derbi meču sa crno-belima, tako da je još jednom dokazao da i u poznim igračkim godinama predstavlja glavni šraf u timu Nenada Lalatovića.

Najbolji pojedinac 10. kola Super lige Srbije rođen je u Pasi Poljani, a karijeru je počeo u niškom Radničkom koji je rano napustio i otišao u Holandiju.

Stojanovića je nakon PSV-a, Ajndhovena i Rosendala put vodio do Kipra gde je nastupao za Aris Limasol i Etnikos. Nastupao je još za Hapoel Haifu, Kluž, Crvenu zvezdu, da bi se potom 2016. godine vratio u svoj drugi put vratio u Radnički čije je boje branio od 2012. do 2014. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 01.10.2018
20:05

Obeležili su ga Vasić i Mažić i nemoć zvezde i male zvezde iz Niša.