SL - Voša ne da treće mesto, Borac iznad crte!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.05.2017.
21:26
Izvor: Sportske.net

Pobeda Vojvodine na svom terenu protiv Mladosti iz Lučana, ne daju treće mesto!

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Novosadska Vojvodina je uspela da slavi na svom terenu protiv lučanske Mladosti sa 2:1 (1:0) u jednom veoma neizvesnom duelu.

Vojvodina je golom Malbašića vodila od 45. minuta meča, Trujić je primio loptu na 16 metara od gola Mladosti, dobro je izdržao i dodao do Malbašića koji vara Krznarića za 1:0.

Milosavljević je propustio kolosalnu priliku za Mladost kada je izašao 1 na 1 sa golmanom Vojvodine, a u narednim minutima je ponovo golman Voše izašao kao pobednik kada je Milosavljević šutirao pravo u njega nakon dodavanja Miloševića, kapitena Mladosti.

Vojvodina je igrala slabo u drugom poluvremenu, prvu priliku je imala tek u 80. minutu meča, i to ponovo preko Malbašića. Upravo je Malbašić bio "krivac" što je Milošević dobio drugi žuti karton, pa je posao bio i olakšan Vojvodini do kraja duela.

Usledila je "paklena" završnica.

Igrao se 86. minut kada je ekipa Mladosti uspela da stigne do izjednačenja, upravo je Milosavljević uspeo da iskoristi centaršut i da prosledi loptu pored golmana Rockova.

Ipak, Vojvodina stiže do sva tri boda u 89. minutu kada je sudija iz Kragujevca, Bojan Nikolić, dosudio penal. Meleg je oboren, realizator je bio Malbašić za konačnih 2:1.

Što se tiče plej-auta, Borac je večeras na svom terenu savladao ekipu Metalca, pa je sada iznad crte, dok je Metalac u opasnoj zoni, zajedno sa Novim Pazarom.

Čačani su slavili rezultatom 1:0, a strelac jedinog gola bio je Mihajlović u 84. minutu.

Sledeće kolo bi moglo dosta toga da odluči, pošto Borac gostuje Novom Pazaru, ekipi koju predvodi Neško Milovanović, trener iz Čačka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Sunday, 07.05.2017
01:39

Pa i 4 mesto vodi u evropu.

avatar
Sunday, 07.05.2017
09:58

A sta ako Cukaricki osvoji Kup? :-D

avatar
Navijač Partizana
Sunday, 07.05.2017
12:40

Od ove sezone mozda ne...

avatar
Saturday, 06.05.2017
22:39

Bojan Nikolić? Je l' sve bilo regularno zaista ili regularno kao protiv Napretka kada je Vojvodina dala gol iz ofsajda za pobedu u poslednjem minutu?